en saga DEL ETT

2010-11-30
Det var en gång en liten pojke som strax efter han hade fötts fått besök av en främling med en svart rock av kashmir (för det var inne) på sig. Denna främling var mycket blek och lyste därför mer än månen, vilket gjorde att pojkens föräldrar kom in i rummet och hann offra sina liv för pojken. Främlingen försökte vara kreativ och gjorde därför ett ärr i pojkens panna. Sen försvann främlingen (gick in i väggen och blev utbränd). Pojken växte upp och blev manipulerad att han kunde trolla. Pojken hade två vänner, Herrmina och Rolf, men egentligen var de hans tidsfördriv när han inte "trollade" bort onda ting eller ställde upp för den soon-to-be-dead D. D blev ofta förväxlad med ordet "de". Sen kom svensken Hasse som var mycket stor(i alla dimensioner) och låste in pojken i sitt arbetsrum.

en saga DEL ETT

2010-11-30
Det var en gång en liten pojke som strax efter han hade fötts fått besök av en främling med en svart rock av kashmir (för det var inne) på sig. Denna främling var mycket blek och lyste därför mer än månen, vilket gjorde att pojkens föräldrar kom in i rummet och hann offra sina liv för pojken. Främlingen försökte vara kreativ och gjorde därför ett ärr i pojkens panna. Sen försvann främlingen (gick in i väggen och blev utbränd). Pojken växte upp och blev manipulerad att han kunde trolla. Pojken hade två vänner, Herrmina och Rolf, men egentligen var de hans tidsfördriv när han inte "trollade" bort onda ting eller ställde upp för den soon-to-be-dead D. D blev ofta förväxlad med ordet "de". Sen kom svensken Hasse som var mycket stor(i alla dimensioner) och låste in pojken i sitt arbetsrum.

Idrott

2010-11-30


Egentligen börjar idrotten vid detta klockslag men eftersom jag vaknade i morse av halsont. Kommer alltså dra hem för att plugga mitt frusna arsle av mig! Om jag ska vara ärlig så skriver jag faktiskt detta inlägg under matten som jag har på förmiddagen.. Inte mitt fel att ordinarie läraren är sjuk och att vi sitter i en datasal där användning av datorerna är godkänt just nu. Inte alls.

I alla fall, har ett prov imorrn (spanska), ett på torsdag (biologi ENORMT STORT), Göteborg fre-sön, och veckan därpå har jag omprov i italienska och kemi på måndagen då jag har missat provtillfällena (varit sjuk) och även svenska prov på tisdagen. Herrejesus navas vad allt kommer plötsligt. Mysigt.

Igår vann FC Barcelona. Jag var så lycklig att jag nästintill grät. Sergio Ramos visade att han har temperament, sexigt men åh så fult av honom. Ja.. att möta honom på hotellrummet sen hade inte varit fel! Han är mitt freecard med andra ord, men det förstår ni väl.

Tycker ni kan svara på dessa fyra simpla frågor som jag har till en statistikuppgift.
1. Är ni man eller kvinna?
2. Anser ni att vi är ensamma i universum?
3. Om nej, tror du att de är som ET eller mer lika oss(utseende, intelligens)?
4. Vill du träffa dem?

Tack! kramis bananis

~ EL CLASICO ~

2010-11-29
Sitter nog hemma hos Sigge i skrivande stund och följer matchen mellan FC Barcelona och Real Madrid med nervkittlande känslor i hela kroppen. Nervöst, check. Spänt, check. Snygga fotbollsmän, CHECK. Seriöst. Bara Sergio Ramos fick mig nästan att go all in för RM. NEVER would I! Hoppas jag liksom ni att Barca fixar detta och klarar pressen med en vinst! Vinner de matchen = överlycklig Emma hela veckan. Förlorar dem = JSBZOXLS BETTER LUCK NEXT TIME! Och såklart lite sur i skolan. But w/evs. I trust them. They can do it. WE CAN DO IT. adiooos. un beso grande a tots! ojdå, castela där! (castellano+catala) haha.

Vilka är ni?

2010-11-29
Vill veta vilka ni är, även om ni vill vara anonyma - kommentera bara en anonym kommentar! Vill veta om det är så pass många unika besökare jag verkligen har, eller om det bara är någon/några av er som kollar in min blogg dagligen från olika op-addresser. Skulle bli såååå greatful :D Själv vet ni väl vem jag är, Emma som skriver en enkel blogg med sina egna valda ord. Bilder från google eller mina egna, vilket jag ofta skriver ut. Vad mer ska jag säga? Älskar att rida, idrotta och vara social. Favoritfärg? Vet inte om jag har någon, har nog tröttnat på färger. Men en kombination av mahogny och pastellgrönt är så vackert. Gillar inredning men får väl utlopp av det när jag väl flyttar till eget. Älskar fotboll, FCBarcelona och Spanien landslag som gäller men det har ni nog förstått. Spanska män - eller män som kan spanska = muy muy fantastico. Eller som kan spela fotboll. Åh. Äh. ER TUR NU!

Varför?

2010-11-28
Varför ska kärlek vara så svårt? Har precis fallit för det som är omöjligt. En concept bil. Underbart magisk att köra, omöjlig att få. Haha där fick jag er uppmärksamhet! Men ni vet väl redan att det finns någon som på ett konstigt sätt har makten, kontrollen över mig. Varför ska vissa kärlekar bli obesvarade? För att stärka oss? För att få oss osäkrare när vi nästa gång faller pladask? Jag vet inte. Jag vet heller inte om jag önskar att jag visste. Vissa saker förblir ju bäst obesvarade. Faktiskt.

Wiie!

2010-11-27
Har tänkt nämna det flera gånger men ni vet ju att mitt minne funkar sådär. I alla fall, här kommer det! Jag har gått ner 1-2 strlk på kläder, armband, ringar etc! Fatta vad underbart. Från M-L storlekar till nu S-M. Helt sjukt. Visst sitter det kvar i huvudet att jag ska köpa större storlek än som passar men de är bara att njuta och le när man får på sig det (kanske inte accesioarer för de faller ju av om de är för stora hah) för att veta att man blivit slankare och orkar mer av allt. Underbart. Detta har alltså skett på ett års träning, med vissa undantag för uppehåll (som nu) och sjukdomar. Nu satsar vi på beachlooken 2011!! :D Wiiho! Tillägger okså att bildbevis (från förra året och en bild från nutid) kommer upp på jullovet! Vill ju själv kunna se skillnad när jag tittar tillbaka på tiden som varit :) Kram på er!

Kramar

2010-11-26
Känner mig riktigt mys- och kramsugen och ska nog ta och dra hem om en stund, dricka fanta exotic och spela GT5. Ibland är det tillåtet att bara slappa och vara onyttig (om ni visste hur onyttig jag har varit denna veckan skulle ni få ångest - HEHE) men på söndag är det sista dagen för mig att äta och dricka onyttigheter fram till jullovet! Som en förberedelse inför 2011, då jag ska ha onyttighetsförbud! Helt seriöst. Jag lovar, svär på Gud/Allah/Zeus. Jag behöver det.

Och så ska jag såklart träna regelbundet, lite svårt nu bara när snön har kommit (går inte att springa ute) och friskiskortet går snart ut. Så då får man bara ta extremt långa rundor med hunden för att hålla igång, samt köra lite styrketräning hemma. För att inte nämna den där guldvärda dagen i skolan då man har idrottslektion! Kämpar som satan under den timman för att bränna som mest, inte för att jag vill få resultat (det vill jag ju såklart) men för att jag älskar och mår som bäst efter ett hårt pass där man fått utbrott för alla känslor och tankar och bara rensat muskelfibrerna och fått känna på hur man är nära på att svimma/spy för att man verkligen arbetar ordentligt och inte kör ölandsbron under armhävningarna eller stannar för att det börjar bli lite jobbigt. Att kämpa emot jobbighetskänslan ger ju bäst resultat! :D Både mentalt och utseendemässigt...


Byter ämne. Kramar. Visst finns det något fantastiskt underbart med kramar? Nu menar jag inte de där simpla, snabba och okänsliga kramarna som man ger någon bekant eller till sina vänner. Jag menar de kramarna man ger till den man älskar. De där längre, intimare, varmare kramarna som får tiden att stanna till. Man andas in den andras doft, ler och njuter. Jag älskar kramar. Även fast jag har svårt att krama folk, det vet de som känner mig om. Kramar helst inte om det inte är så att jag redan innan vet att jag vill kramas med den personen. Särskilt svårt offentligt som e.x i skolan. Det känns ovant, obekvämt och lustigt för mig. Kanske behöver jag bara vänja mig, kanske är det bara sån jag är och kommer alltid att vara. Vi får se.

En internet-kram till er alla dock! Det förtjänar ni.

I'm afraid of sleeping 'cause of what haunts me

2010-11-25


Tänkte bara flika in ett litet inlägg nu innan jag går från datorn för att kötta sönder zombies online. Hoppas det går i alla fall, har fått för mig att det går att välja i menyn. Håll tummarna alltså! Annars blir det väl lite styrketräning och säkerligen lite kondition sådär på kvällskvisten eftersom jag har varit så extremt onyttig idag, nog den onyttigaste dagen på hela året. Men trots det har det varit en ganska okej dag. Annie har underhållit mig lite granna och även pluggat lite. Chillidill.

Kommer kanske ett till inlägg innan jag somnar, I hope I remember! I så fall från mobilen. Yupyup. Därav bild i detta inlägget. 

Vad mer ska jag säga? Har tappat bort min friskiskort. Ligger säkert under all skit i mitt rum eller något. Äsch. Det märker vi nåndag snart! 

♥ 


Stallet

2010-11-24
Är i skrivande stund på ridhusets läktare och tack vare uppvärmningen som innebar powerwalk med en omväg som var dryga kilometern förbi min farmor och farfar och en lång sväng genom en skog utan några lysen. Skitmysigt enligt mig för det var så vackert!! Harmoniskt liksom. Är enormt sugen på att rida... :( Blir först om två veckor då jag både ska svettas som dressyrtanten och som den adrenalinfyllda hopptjejen! Kommer vara rostig på den sistnämnda delen. Nu på måndag är det ju dags för EL CLASICO! Och jag ska förmodligen se den i Kolboda hos herr Svala, haha. Gööötttt.. En fågel viskade förresten om en fest för oss CIS:are. Mer vet jag, men mer tänker jag inte säga! ;) Wiie jag längtar i alla fall..

I am back!

2010-11-24

Tanke 1. måste träna armarna. tanke 2. mina ögon har tre olika färger. brunt,grönt, gult. men ibland är de mer bruna (typ skitbruna) ibland extremt gröna, ibland skitljust gröngula.its coolt

Det var en kort bloggpaus va? Har ju till och med haft längre uppehåll mellan två inlägg fast utan att säga till tidigare. Men men. Nu har jag power igen, första snön kom igår kväll och jag vill ha SOL OCH VÄRME FÖR HELVEDE. Känner hur mina aggressionsproblem växer inom mig bara pga vädret, då är det ta mej fan illa! Måste ha en paus. Men nästa helg blir det i alla fall en paus från Kalmar. Duger än så länge för lilla mig :)

Annars längtar jag till den 20 december då min kära syster kommer hit för att fira jul och så, vi ska även planera vår resa för nästa år och även vår framtida flytt! Fatta, förstå, vad jag kommer bli underbart lycklig om den flytten blir av. Om vår framtid blir som jag tänkt mig. Tänk om. Åh. Jag tror jag dör lite här borta av dagdrömmar om framtiden. 

Fick förresten VG på engelska grammatikprovet. MARCUS SLUTA VA STRÄNG MED MVG BETYGEN! Vill veta hur många poäng jag var från mvg... Åh. Imorrn ska jag fråga Krille/Kristian om vilket betyg jag fick på idrottsprovet som jag inte pluggat ett skit på. Känns som MVG. You'll know tomorrow!

Kramisar

BLOGGPAUS

2010-11-21
Obs! Denna veckan kommer vara mycket jobbig och stressig och tärande på hela mig så jag ska ta en bloggpaus, fast jag säger inte att det är 100% säkert att jag inte bloggar under veckan så ni kan titta in på var tredje dag eller så. Kanske bloggar i helgen dock, vi får se vad som händer och sker!

Tycker om er mycket, allihopa! Ni är guldvärda.

This is it

2010-11-21
Idag gäller det. Idag ska han lägga korten på bordet om hur jag ska göra härnäst. Ska jag stå kvar eller kommer jag gå vidare? Hur han än gör, kommer jag vilja det? Tänk om jag ångrar mig? Detta är minst sagt läskigt. Yes it is, nickar ni. Men igår puffade han mig.

On the first page of our story, the future seemed so bright

2010-11-20
Kan detta vara den jobbigaste helgen i mitt liv? Den är minst sagt i klass med det i alla fall. Och den här gången är det jag själv som har försatt mig i situationen. Det kommer såra, helt klart när jag får orden till mig. Men jag behöver det. Hur ska jag annars gå vidare? Eller stå starkt kvar? Vi får se vad som händer imorrn kväll. Om det händer. Händer det inte, går jag vidare. Men jag ska visa mig stark, ha ett leende på läpparna och endast ge min tid åt det som gör mig happy happy. Som vänner, familj och framtidsdrömmar. Åh ja. Jag drömmer om lyckliga dagar i Spanien. Underbart. It keeps me going. Keeps me going with a huge smile on my face.

HAPPY BIRTHDAY

2010-11-20
Det är en fantastisk dag idag, min hund fyller nämligen 2 år!! :D Han ska få gott att äta och enorma mängder med kel! :D Alltså en väldigt skön hunddag för voffsi. Ska försöka lägga in lite mer om dagen senare och en bild på födelsedagsbarnet.. :D Kram på er!

Jag har äntligen förstått det!

2010-11-19
Mitt första mobilinlägg var faktiskt det förra. Så nu kommer inläggen öka kan jag lova! Just nu sitter jag i min fars soffa och blickar lite på nyheterna, fast alla är så grymt blåsta (media och politikerna) så det blir så fjantigt och ointressant. Nu handlar det om "ska det vara tillåtet att använda nikab(heltäckande slöja) i skolan". Också fjantigt, menar självklart ska det INTE vara tillåtet!! För fan. peace out!

baby i got a plan

2010-11-19
why do i like you? why do i feel this way, when i deep inside dont want this anymore? why do i want those things that are forbidden? why is this other guy so incredible wonderful and nice to me? he is the forbidden fruit, but he does not hurt me like you do. it's up to you know, baby. baby, i got a plan. runaway as fast as you can. because i'm bad. you know it, you understood it from the start. so please runaway before i hurt you more. before i hurt us both

Ja, jag vill leva jag vill dö i norden

2010-11-16
Tycker att vår nationalsång är så himla vacker, får faktiskt tårar i ögonen då den sjungs. Tyvärr så har ministrarna blivit rädda och tillåter inte längre den sjungas på skolavslutningar för att det är rasistiskt. VAD I HELVETE?! Att förbjuda det (ok kanske inte förbjudet men det händer ju aldrig längre) är ju för fan mer rasistiskt mot oss svenskar än något annat??!!!?! FY FAN, sånt här gör mig riktigt förbannad.

Det var det enda jag ville få ut lite snabbt på tisdagskvällen. 

Adios ♥

I awoke only to find my lungs empty

2010-11-14
15 dagar kvar tills jag dör...

Sitter på golvet med täcket virat slarvigt om mig men jag höjer inte ens på ögonbrynen åt det för det ska bara hålla mig varm i det kalla rummet. Ur högtalarna till datorn strömmar som vanligt City and Colour samt Angus & Julia Stone, men strax efter jag avslutade denna meningen bytte jag till favoritlåten från the Phantom of the Opera. Påminner mig om både de snurriga och olika sätten kärleken kan agera på och min mormor. Saknar verkligen den människa som kunde berätta flera saker om vad livet skulle komma att erbjuda, och vad det hade erbjudit henne under sin livstid. Så jag tycker vi pausar musiken/övrigt ljud och har en tyst minut för de vi älskat och förlorat till slutet på detta livet. 

Igår var det gymnasiemässan, både jag och Annie var ordentligt igång trots att vi hade endast sovit max 2h under natten pga otillåtet intrång i mitt rum, fast vi hade kul under tiden vi busade mot denne. Har faktiskt det på video men kan säga att det alltid är roligare IRL. I alla fall,  åter till g-mässan. Jobbade frivilligt där och fick i gengäld tröja, baguette (nyttigare än pizza, som de hade bjudit på året innan) och en biobiljett. Var riktigt trevligt, fick lotsa runt en del framtida CISare, en av dem var faktiskt lång, snygg kropp, smart(intresserad av NA och frågade om Matte E&diskret) och väldigt trevlig, till skillnad från många andra som knappt sa något förmodligen av extra blyghet för nytt ställe och jättemånga nya, äldre människor som attackerar dem och ska visa de runt. Kan ju säga att 90% av de jag visade runt lär bli kommande CISare ;) Kanske berodde det bara på min awesomeness...? Haha nädå ska inte vara för självkär, självklart gjorde CIS jobbet samt de duktiga eleverna som visade upp saker och ting.

För övrigt har jag spelat ut COD Black Ops idag, vääldigt mycket sämre än MW2.. Menar, MW2 hade mer en story och fick mig att fastna direkt, skratta, gapa och till och med bli tårögd ett par gånger. Här var det mer "Jaha, låt mig spela.. Oj, häftigt! Okej.. Pang pang... Ooh, nä..". De hade kunnat göra det bättre med andra ord. + för historian i spelat dock, vietnamkriget och J F Kennedy som man fick uppleva.

Det var allt från mig. Vi hörs, kramar.

Skön fredag

2010-11-12

Hösten är fin. Men ibland för kall och för blöt.

Redan fredag, och en riktigt skön en också! Tog mig en frivillig sovmorgon till halv elva och därefter kom Fanny och Annie till mig för att äta lite pasta (äcklig mat i skolan) och sedan drog vi till skolan för att skriva engelska prov, vilket gick galant tror jag! För det kändes i alla fall, trots brist på plugg, riktigt simpelt och bra. Var bara lite tveksam på två stycken. Vi fick också sluta när vi var klara men jag sitter faktiskt fortfarande kvar i skolan :D (var klar med provet drygt tio i ett..) Känns underbart. Ikväll kommer även ett gäng tjejer hem till mig för att ha det riktigt kul :D Ska bli fantastiskt att umgå med alla.

Vi hörs när jag har något att skriva.

Äntligen

2010-11-08
Eller vadå äntligen, min mor kommer faktiskt hem idag innan hon åker vidare till kastrup för att vara borta en vecka. Och vadå äntligen... Jag kan inte undgå att redan känna ensamhetens känsla komma krypande emot mig var jag än går. Förmodligen kommer den ikväll när jag ska sova ha lyckats få ett grepp om mig. Men den lär säkerligen försvinna när jag morgonen därpå vaknar.

Är kanske lite nere, vem vet. Eller så har jag bara en "tom" period där jag inte har myket att uttrycka eller säga, bara delta. Lyssnar i alla fall på City and Colour i väntan på att något ska hända. Men inget särskilt händer ju, så varför vänta? Varför inte få saker att ske genom sina egna makings. Bara man gör något så får det ju alltid efterskalv, likt en jordbävnings utbrott som påverkar inte bara markens rörelser kring sig, utan även luft och hav.

Nej men nu måste jag dra på mig ridkläderna och vara redo att cykla till stallet..


Ha det fantastiskt bra tills vi ses igen, kramar

November

2010-11-06
Vet ni om att denna månaden är fylld med händelser?

Dels fyller min galna hund år om två veckor (gissa om han kommer älska min specialtårta), och åtta dagar därefter är det Matchen med stor M! Herre San Iker! Vad ska man ta sig till? Jag vet med all säkerhet att jag i alla fall kommer vara nervös, spänd och en extremt noggrann följare av varje spelares rörelser! (Näst intill alla iaf)
För övrigt kommer nästa vecka (45) vara bara min, eller mer beskrivet = EGEN LÄGENHET! Om man bortser från katt och hund då.. Hoppas ingen som kommer hem till mig är pälsallergiker, hehe.. Stackarn i så fall! Men om jag får bestämma, vilket jag får denna vecka, så kommer allt bli galet! 

Vet inte vad mer jag ska få ur mig just nu. Snart en månad kvar till julafton. FY HELVETE VAD TIDEN GÅR FORT. Utan man vet ordet av sitter man på sin rullator och har en pension på 67000kr/mån. Helvete heller. USCH NEJ. TÄNK INTE SÅ HÄR! aslgmsadhndhg
Tänk så här istället: Om tiden går fort nu, då kommer man snart befinna sig i underbara Spanien, bosatt i rent utav Barcelona. Du har mött dina fotbollshjältar, vissa har du iofs bara sett på avstånd under en match eller i stan. Men du har även mött din spanska jämlike, som bryter så där sexigt och sensuellt på sin castellano eller català när han talar engelska med dina icke spansk-talande vänner eller föräldrar. Du känner dig stolt, älskad och lycklig. 

Kram

Dålig uppdatering

2010-11-04

This is me, kinda.

Jag är väl medveten om det, tyvärr. Har fortfarande inte orkat luska ut hur man mobilbloggar så det är därför det blivit dåligt. Känner också att mina inlägg har blivit tristare. Ursäktar för det med. Har inte haft jättemycket för mig egentligen, mest spelat lite spel, tränat och umgåtts med vänner. Hehe, länge sedan jag använde dator faktiskt så det känns lite ovant för mig. Men som med allt så vänjer människan sig likt ett virus och utplånar saker och ting för att spara tid (lathet mest). You all know it :)

Vi hörs till nästa gång! Kramisar

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus