Home, at last.

2010-07-30
Orkar inte skriva så mycket, ska snart hem till andra datorn för att knapra morötter doppade i dipp samtidigt som jag ser Grey's Anatomy, älskade serien. Så här kommer några bilder som får beskriva resan istället.


Letandes efter Olof Palmes grav, fel kyrkogård men fin kyrka.


Mi familia! A izquierda es mi madre, el centro es mi hermana y a la derecha es mi hermano! Min familj med andra ord, mamma, syrra och bror.


Paul träffade vi på! Ni vet bläckfisken i fotbolls-VM som förutspådde resultaten.


Vacker solnedgång från båten vi bodde på två nätter. Gillar Stockholm mer nu än innan.


Riksdagen! Vi var senare inne där på guidad tur, fan att jag skiter i att ta med kameran alltså. Får väl skylla på att kamera väskan väger ca 5kg när kameran är packad och det tär som fan på ryggen.


Avslutar med min favoritbild från Stockholm. Kram till er alla.

26 JULIO

2010-07-26
Ursäkta för min passivitet de senaste dagarna. Imorgon åker jag till Stockholm vilket innebär att det blir inga inlägg förrän jag kommer hem, vilket är den 29. Kanske är för trött för att blogga då, isåfall kommer det upp ett inlägg dagen efter.

Det som hänt idag är att min tröja har äntligen kommit, underbar! Åh, min Iker... Kommer förmodligen även köpa en Barça tröja från samma försäljare, fast med nummer 3 vilket innebär att Piqué kommer stå på min rygg :).

Så imorn väntar en låång bussfärd från 9 till ca 15. Jag kommer läsa vetenskaps-tidningar, äta morötter, kakor och dricka den nya vitamin-drycken. Får hoppas att jag inte börjar må illa som förra gången vi åkte upp för att åka vidare till Grekland där min syster bodde förut. Okej, TMI.

Här kommer i alla fall en bild på mig och min nya, älskade, Spanien tröja. Och ja, jag ska göra om mina naglar ikväll - promise!

Kram till er alla.

JUEVES

2010-07-22

Note to myself: Stå i mitten och fota rakt.

Så det här är bland de första bilderna jag tagit med mitt nya hus. Har inte haft någon inspiration idag, varit både trött och seg så det har blivit som det blivit. Ska sova snart också, för jag ska upp tidigt imorn och springa! :)

FIRST SHOT

2010-07-21
Känner mig skyldig till att ha mitt namn på bilden, vill ju inte bli bestulen nu när man väl har chansen att VERKLIGEN satsa på fotograferingen. Kommer senare länka till en sida som kommer ha mina bilder utan min signatur, men inte än.

MIÉRCOLES 13.54

2010-07-21
Hejsan hoppsan! Äntligen har kameran min kommit, åh vad lycklig den fotografiska människan inom mig är just nu! Nya kameror luktar så gott, och känslan att faktiskt ha en kamera som är bättre än mig - känns underbart. Nu laddas batteriet, men imorn bitti ska jag upp tidigt och ta en extremt stor mängd underbara bilder! Och i helgen är det ju Superhelgen på Udden, åh vad underbart! 

Jag langar upp en bild på den som jag tagit med min Nikon D40 (55mm F6,3 ISO 200)

Nikon D300s

Igår tog jag även och färgade mitt ljusa hår till mörkare, just nu är det alldeles för mörkt :( Fast det blir det ju varje gång efter man färgat det, så efter ett par tvättar lär det bara perfekt. 

Före och efter bild:

Som ni ser blev det rätt så mörkt, och mitt hår ser "way too" slitet ut på de bilderna till höger, stackars mitt hår.. hehe.

Nu ska jag ta något att äta, vi hörs!

MARTES 14.24

2010-07-20
Tänkte köra "20 saker ni inte visste om mig" :) Nu börjar vi! (Sätt på låten och lär dig lite om mig)




1. Jag har två äldre syskon, ett av varje kön, varav den äldsta, som är tio år äldre än mig, har en annan pappa.
2. Drömmer ofta saker som inträffar senare i livet, får liksom en deja-vu känsla och minns drömmen.
3. Älskar att vara muntlig på andra språk än svenska (ex. redovisningar, diskutioner, osv)
4. Önskar jag hade föräldrar från olika länder, för då skulle jag vara tvåspråkig ändå från födseln. (ex. svenska och spanska)
5. Vill flytta från Sverige ganska snart, och tänker bo utomlands ett år efter studenten.
6. Funderar ibland hur det hade varit om jag valt en annan hund än Simbwa, sedan får jag skuldkänslor och blir jätte-mammig och kan inte sluta pussa och krama honom. Fast det gör jag iofs ändå, hehe.
7. Är extremt emotionell när det gäller film, serier och böcker. Är det något sorligt börjar jag gråta, men e.x när min älskade mormor gick bort tog det en vecka innan jag grät ut och kunde förstå vad som hade hänt. Det suger.
8. Jag älskar Lejonkungen ändå sedan jag såg den första gången (när jag var 4 kanske?) och har sett den på svenska, engelska och spanska. Mufasas död tär på mig varje gång och lämnar mig aldrig utan tårar.
9. Jag tror jag är ganska bortskämd men inser det inte utan tjatar efter nya grejer varje dag (får dock sällan de jag tjatar efter haha)
10. Älskar att vara utomlands, men ibland kan jag bli en riktig bitch när jag är utomlands. 
11. Är nykterist, man kan ha minst lika roligt utan alkohol.
12. Önskar jag vågade vara som http://finest.se/jessicalauren med stilen och håret, men tror inte jag skulle passa i det.
13. Gillar inte killar/män med blåa ögon, men trots det har mina absoluta free/wild cards blåa ögon. (Gerard Piqué och Paul Walker)
14. Har ridit sedan jag var i fyra-fem års åldern, men inte utvecklats ordentligt förrän för ca 2-3år sedan. 
15. Har komplex för mina öron, de står ut för mycket, men kanske tack vare det hör jag extremt bra (haha)
16. Jag fick mens redan när jag var 10, men nu slipper jag den. (prisa p-piller)
17. Tål inte vissa barn, de går mig på nerverna och jag blir bitchig mot dem (även om de inte gjort något) men ändå funderar jag ut namnen till mina framtida barn ibland.
18. Är en gudinna på att köra bil och skjuta fiender (I SPEL) hehe. Är nog gudinna på att köra bil i verkligheten också, men har inte gjort det på ett par år.
19. Om en kille har fylliga läppar, uttrycksfulla ögon, en vacker rygg, är lagom musklad och har humor är jag redo att gifta mig.
20. Börjar gärna dagen med en tidig spring-runda i bra tempo (ca kl 4-6 beroende på årstid). Om man är ute och springer när solen går upp blir man lycklig och får ett humör som stannar dagen ut.

LUNES 22.09

2010-07-19
Blir ett kort inlägg eftersom jag är väldigt trött. Idag har jag umgåtts med en nära vän, vi hade kul och hade planer att ta kort med hennes kamera (en Canon, hehe) men den har ett tydligt fel, bilderna blir antingen över eller under exponerade och efter varje bild kommer det upp en Error skylt. Typiskt Canon kanske? Haha, Nikon i mitt hjärta..

På tal om kamera, jag kan meddela att min kamera är med säkerhet på väg hit nu, kommer förmodligen få den på onsdag, i alla fall innan Superhelgen på RKU (Ridklubben Udden) som är den 23-25 juli, då jag ska dit med en av mina närmsta vänner och ta kort samt kolla in de underbara hästarna och ryttarna. Jag kommer med stor sannolikhet även tjata att jag vill rida jag med, men den 16 augusti är det min tur igen - då drar terminen igång igen :D Fantastiskt!

Här kommer en bild till er, 



22.06

2010-07-18
Ojdå, se där. Blev hela 50:31.0 minuter! (Egentligen över en timme, men drog bort då jag fick pausa ibland pga hunden och mig själv ;) Därefter stretchade jag benen och sedan gick jag ut i trädgården och gjorde sit-ups(sneda, snabba med fotboll + benen uppe och vanliga raka med benen uppe = ca 100), armhävningar (smala och vanliga = ca 40 hehe svag där) och 40 rygglyft (sneda och raka). Känner nästan ingenting när jag gör situpsen, är rätt stark i magen (damn, varför syns det inte haha) men däremot svag i armarna, brukar dock göra de där 80st jag ska göra, kommer förmodligen få lite ångest om en stund och göra 40 till.

Nu ska jag dricka upp min apelsinsaft (GOTT) och undra varför jag har ett sådant parentes-syndrom idag.


Släng er i väggen Angeline Jolie och Brad Pitt, det här är världens vackraste par! Sara Carbonero - har mitt drömjobb och dröm-mannen(alltså en proffsfotbollsspelare, och nej, jag skulle aldrig säga nej till San Iker), Iker Casillas - den heliga, som tillsammans med de andra i Spaniens landslag tog mitt hjärta och VM-guldet (fotboll). ¿Qué pueden ser más maravilloso?
Bild tagen från facebook.

QUIERO ESPAÑA 19.56

2010-07-18
Ska strax hoppa i löparskorna och ta med hunden ut på en springrunda på 20-40min. Brukar alltid kombinera med antingen hela styrkepass (genom hela kroppen) eller bara ben-övningar i slutet av passen tillsammans med stretching på 20-30sek/muskel. 

Andra saker som hänt, VM i fotboll har pågått och är förbi. Jag kunde nästan ha gått med på att dö när landet i mitt hjärta vann. De vann för första gången någonsin, de tog sig till final för första gången någonsin. Att de ens kom till kvartsfinal är nyskriven historia! Åh vad jag älskar Spanien.
Kommer nog också få hem en viss tröja i veckan, när den kommer får ni se den här på bloggen. 

På tal om saker som kommer hem, igår beställde vi kameran, men vet ej dock om det går igenom 100%, om det inte gör det vet vi imorgon och då ringer bara pappsi till företaget och så får vi hem den ändå :D Längtar!

Innan jag drar ut ska jag lägga upp min favoritbild från igår.
Varsågoda.



DOMINGO 16.25

2010-07-18

Personliga favorit-bilden från den tidiga morgonen igår kommer ikväll, eller imorgon. 

Be ready!

SÁBADO 07.32

2010-07-17





Argentina - Tyskland

2010-07-03
Nu har matchen hållt på i dryga kvarten. Efter den tredje minutern gjorde Tyskland mål, men jag hoppas innerligt att Argentina kommer igen och tar det hela! Skulle kännas skönt att få ut Tyskland trots allt :P

Och nu är det rätt många som är onödiga och fäller, sparkar eller håller tillbaka sin motståndare. Även en del filmare, har de kanske Cristiano Ronaldo som förebild? 

Men nu medan jag tittar på matchen, ska jag dricka upp mitt té och hålla tummarna för Argentina.


Hur det än går så kommer España vinna ikväll mot Paraguay, och mina tårar komma rinna nedför mina kinder hur det än slutar :)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus