PLUGG(!)DAG

2011-01-31
Denna dagen har och kommer vara fylld av plugg.. Och ett ridpass på det, vem kommer vara död imorgon? Får se om man vaknar pigg vidfem imorrn eller låter klockan ringa vid halv sju istället.. Träna, eller inte träna på malkars - that's the question tomorrow. Adiós amigos, un abrazo a todos!

LISTA

2011-01-30
FEM saker som är sanna med tjejer: 1. Vi tänker för mycket. 2. Ge oss uppmärksamhet som våra vänner ger oss (ej klängigt alltså) WE LIKE IT 3. Lär känna oss, våga ställ frågor - vill vi inte svara så svarar vi inte. 4. Kom ihåg vår födelsedag, det är viktigt för oss. 5. Låt inte oss vara den som smsar först/ bestämmer saker/ kommer med förslag bara. Var delaktig. FEM saker som aldrig kommer stämma med tjejer: 1. Gör oss inte avundsjuka genom andra tjejer. Jag själv uppfattar det som du är ointresserad = no worth trying. 2. För oss är antalet tjejer du legat runt med ingen statushöjare.. 3. Är du klängig så försöker vi undvika dig. 4. När vi säger nej, så är det ett nej. Inte ett "tjata 28384grr till så blir de ett ja". 5. Ljug aldrig. We don't love the way you lie, sanningen kommer ändå fram till slut och då kan du förlora allt. 6. Ta ALDRIG något du hört om oss för givet. Fråga om det stämmer, oftast så gör det inte det. 7. Massera inte våra bröst för löst. Det ska kännas. Men ta inte i som om de vore en stressboll. Fråga alltid om du är osäker på hennes njutning ;)

AVREAGERA MIG

2011-01-30
Har haft lillkusinen som går på förskola (hur gammal är man då?) under hela dagen. Gap och skrik, grymt jobbigt och nu känner jag att ag måste få avreagera mig. Åh uhhhhh ksnsbdlföf!! Någon som har ett tips? Ska förmodligen ta ett bad för att få lite egentid, det krävs nu - på dirren!

HÅRFÄRG

2011-01-30
Stod nyss och rengjorde piercingen samt borstade tänderna i badrummet. Därefter, medan jag inspekterade mitt utseende - plockade något ögonbryn och klämde nån finne föll blicken på håret. HOLY IKER vilken utväxt var första tanken. Verkligen jösses amalia så fort mitt hår har växt sen senaste gången jag färgade håret (slutet av december). Måste vara 2-3cm - minst! Lär färga det imorrn så jag slipper behöva gå med mössa i skolan hela veckan. Anywho, tanken som sedan trippade in i mitt huvud var: hur många av mina vänner, bloggläsare och övriga bekanta vet EGENTLIGEN vilken hårfärg som är min naturliga? Tror ni det är svart? mörkbrunt? mellanbrunt? ljusbrunt? råttfärgat? BLONDT? rött kanske? gissa! Så berättar jag imorrnkväll. Och btw, sorry för avsaknaden av styckesindelning etc, går inte från mobilen! :( Kramar till er alla!

SJUKT SUGEN

2011-01-29
Är så sjukt sugen på att tävla, var ju säkerligen över ett år sen sist! Känns även som om mitt ridintresse har kommit tillbaka, hade ju en jättetråkig period då ridningen inte kändes kul alls eller gav något. Vilket är superkul! Första tävlingen är 10 april också, segt. Hoppas att en lingondressyr dyker upp innan!

Annars händer väl inget roligt.. Har suttit och pluggat halva dagen känns det som, mindre kul. Har tre prov att göra kommande veckan nämligen, spanska, italienska och kemi! De två första känns ju lika lätt som att cykla. Kemi däremot... SÅ TRÅKIGT. Uhhhh.. Aja vi hörs senare, adiós

HAHA NE

2011-01-28
Alltså det är ingen logisk chans att jag är gravid, ville bara få igång en diskussion. Så om jag inte blivit bortrövad av en armé av aliens så är jag så gott som tom i ugnen! :) Och skulle jag vara preggo nu så skulle det bli abort. Punkt. Inget snack om saken, skulle ALDRIG vilja uppfostra ett barn när jag fortfarande studerar, har inget jobb, ingen pojkvän och bor fortfarande hemma hos mami! Stackars unge och växa upp i den miljön liksom. Har en tydlig plan om hur mitt liv MÅSTE vara innan jag adopterar/klämmer ut en bebbe ur murran. Det är: fast jobb (och jobba som det jag vill jobba som), pojkvän(stadigt förhållande), perfekta boendet... Mer eller mindre. Minns ju när jag växte upp, då mina föräldrar bodde ihop.. ÄLSKADE den tiden, det kändes bra i alla lägen. Och det ska mina avkommor få. Absolut.

ATM

2011-01-28
Ny profilbild på fejjan?

Hej hej på er alla goda läsare!
Sitter at the moment hemma hos mi padre för att äta, eftersom det är middag hos papi varje fredag. Har även på mig ett par hörlurar, som för övrigt är extremt bra, då jag lyssnar på fantastisk musik. Nyligen var det David Guetta som jag hörde, men just nu i skrivande stund är det Lars Winnerbäck och Jag får liksom ingen ordning på mitt liv, som är BÄST att ha när man tränar! Minns en träningsledare på friskis som hade denna låt till ett moment. Fantastiskt, blir helt sprallig i kroppen av den! Tur att mitt träningskort startar första februari. Och andra februari ska jag ha gyminstruktör-genomgång med någon Tomas. Ska bli awesome, kommer nog även säga till honom att pressa mig extra hårt för att jag är beroende av träning, att få kämpa för att klara det. Det är då det blir kul, enligt mig. Sen att det är en man som ska göra upp mitt schema blir ännu bättre, gillar inte alls att ha tjejer som tränare, känns mer mesigt då. Haha, wtf?! FAST jag vet att mina favoritträningsledare på friskis var tjejer, så... Men när det gäller så här, så känns det bäst så. Ska bli kul!

Anywho, ska faktiskt göra min blogg lite mer "publik" nu, alltså att lägga ut länken till den på facebook liksom msn. Känns rätt nu. At the moment. Bara för mig att göra det alltså. Innan man ångrar sig. 

Så där. Nu var det gjort.

Kram

ÅÅÅÅÅH HATA

2011-01-27
ÅÅÅH HATA JÄ*LA INTERNETUPPKOPPLING!!! ÅÅÅÅH

Hade precis skrivit ett längre inlägg och skulle preciiis lägga upp det, kände på mig att något inte stämde så skulle kopiera all text MEN jag hann inte och så hade självklart min intuition rätt - internet fuckade! Sur jag är nu.

I alla fall, har nyligen varit inloggade på umo i Kalmars hemsida och bokat tid. Kanske har jag en bebbe i magen? Vem vet, jag kanske är jungfru Maria i en annan form? Om det nu skulle vara fallet, att jag har en bulle i ugnen - hur skulle ni göra om ni var mig? Skulle ni spara bebisen eller göra en abort? Varför, varför inte? Vill verkligen jätte gärna höra ALLT! Alla tankar, åsikter etc. Ni får självklart svara anonymt. 

Låttips

Anywho, igår gick det superb på Fille, fick han riktigt fin under lektionen. Dock så är min svaga sida vänster varv, vet inte riktigt hur jag ska träna upp den, det känns bara knas till och från på volterna (bättre ute på spåret). Någon som har fungerande tips? Skulle bli superglad... Fick dock till det lite mot slutet i vänster varv men ändå känns det helt fel och onaturligt. Däremot fick jag honom i en fantastisk, stadig form i höger varv direkt, så den sidan sitter ju klockrent.. Är öppen för alla tips och trix!

Men men, nu ska jag ta och smörja in mina händer med lite barnolja. De är så grymt torra, tacka vädret liksom.. Uhh..
Kramar!

Kort uppdatering

2011-01-26
Dålig kvalité.. Saknar de tidiga sommarmorgnarna med Wimba, vi gick upp så tidigt som fyra för att kunna springa ostört och njuta av solens uppgång!
Ska strax bege mig mot stallet för att rida istället för en tidigare "ridkollega". Ska bli superkul att rida för min förra ridlärare igen! :D Hoppas innerligt på att jag får en riktigt rolig pålle..

Anywho, sitter ATM i ridkläderna och sjunger extremt bra med i "En av oss", ni vet från Lejonkungen 2. Fantastiska låtar i Lejonkungen-filmerna. Verkligen min favoritfilm, hur kan man inte gilla första filmen alltså? Så sorligt när Mufasa dör... Åh, aja. Fick precis Gojibär av mor min, så snäll hon är med tanke på att de är rätt dyra. Men de är också det bästa man kan få i sig, IYGWIM. 

Uppdaterar förhoppningsvis lite mer strukturerat ikväll, annars imorgon. Nu väntar stallet!

FYSIK OCH BLOGGTIPS

2011-01-25
Från första månaderna av 2010, mycket snö då med!

Hej hej allihopa!
Idag var det dags för första gymnasiala fysiken då, fast vet inte om vi kan kalla det för det.. Ola, som undervisar oss i Fysik A samt B, verkar i alla fall vara mycket grym, får lätt fram elevernas vilja och förmåga att tala. Vi gick mest igenom och skrev ett kort papper om vad vi tidigare hade gjort under grundskolan i fysikens värld, och vilket betyg vi strävar efter. Snacka om att det kommer svettas (kunskapsmässigt) på dessa lektioner! 

Annars tänkte jag bara snabbt langa upp de bloggar jag måste läsa varje dag: (sidorna öppnas i nytt fönster)
Classes blogg! Dock ibland låst, då ingen förutom Classe själv kan läsa och komma åt bloggen.

Kenzas blogg, fantastisk kvinna med snygg stil som ofta får min stilmedvetna del av hjärnan att haja till.

Aqvelina! Måste, måste måste se varje dag! Hon ger mest inspiration, har snyggaste och modigaste stilen och har gått på min skola (högstadiet). Awesome tjej!

Andra amazing tips på bloggar som jag väldigt ofta tittar in på, dels för att de skriver bra och dels för att jag känner dem:

Rebecca Persson, nu har inläggen börjat trilla in oftare vilket resulterar i haaapppyy Emma! och mer återkommande läsare ♥

Amanda Swenninger. Går i min klass och skriver mycket intressanta inlägg! :) Ofta även längre inlägg, vilket jag gillar!


Och för att inte glömma Egoinas, Tyras och Vesslans bloggar! Finns även en massa flera bloggar jag tittar in på och njuter av att läsa, men orkar inte riktigt... Hehe. Ha en bra dag!

I may be bad..

2011-01-24
But I'm perfectly good at it! prank'ade nyss mitt x. och resultatet: i feeeeel good. inte av skadeglädje, utan av infon jag fick ut. känner mig nästan som innan skiten startade! nästan till och med.. bättre. wow. håll tummarna för mig i framtiden bara (tell you guys more later!) godnatt kram

INFÖR MÅNDAG

2011-01-23
Hej hej!
Sitter just nu i min mamis obäddade säng och läser bland annat i min ny köpta vetenskapstidning. Verkligen en fantastisk tidning som innehåller mer eller mindre alla områden (natur, miljö, teknik, historia, vetenskap etc). Får flera "wow, ofta!" tillfällen när jag plöjer igenom sidorna noggrant. Även tvn är på men inget jag tittar på ATM, men ska väl göra det strax, efter jag fixat håret inför imorrn. Ska jag köra på flätat hår (sova med flätor, släppa ut dem på morgonen) eller ska jag kanske platta det och ha en stram toffs till och med? Har nämligen tänkt ha på mig något snygg men simpelt som kilklackarna, svarta jeansen, vit snygg men enkel tröja och kavaj. Egentligen passar jag inte i toffs (måste ha volym i håret) men kanske funkar med ett undantag? Äsch, jag gör väl flätor och bestämmer imorrn. Blir det dålig hårdag får mössan dölja det mesta av håret. Uppskattar tips!

För övrigt, på tal om outfits, så kommer jag lägga upp mina outfits jag ska ha i Barcelona i början av april, fast de kanske dyker upp spritt då och då, kanske redan i februari. Får se hur kreativiteten arbetar!

Imorgon blir jag av med min sovmorgon, då retoriken drar igång. Likaså kommer fysiken dra igång denna vecka så det innebär... INGEN SOVMORGON ALLS! Jag kommer nog lida inombords :( Men det ska bli riktigt intressant att komma igång med bästa NO-ämnet, älskar fysik! Känns mycket mer logiskt och användbart än kemi... Liksom retorik, älskar att vara social och tala men känner att jag verkligen behöver träna på min talförmåga och kunna knepen som "Konsten att Tala" innefattar. Hoppas verkligen att det blir riktigt kul! Ska även tala med min spanska lärare om lite grejer och hoppas får göra provet som jag ännu inte gjort på onsdag, vill bli av med proven jag måste göra! Börjar bli en liten hög nu... Suck. Liksom kemi provet, fick 10/30 xD Hade inte pluggat alls, suck. Är sjukt tråkigt = sjukt svårt = pallar inte. Dock så är området vi arbetar med nu i kemin, stökometri, mycket roligt och intressant! Ska minst få VG+ på det i alla fall.. Hehe. 

Nu orkar jag inte berätta mer, kommer förhoppningsvis ett inlägg innan ridningen imorrn! Saknar verkligen att få en häst i en fantastisk form och känna att jag rider bra, vilket jag kände ordentligt EN gång förra terminen. Holy vad bra jag var! Kände mig amazing efteråt, med tack av känslan och kommentarerna från ridläraren (som är supersträng, pretty good) och de andra ryttarinnorna i min grupp. De andra i min grupp är faktiskt minst 20år äldre än mig.. De flesta i alla fall! Men vi är ju dressyrtanter. Allihopa ♥

PHOTO BOMB

2011-01-22
Just showing you a few photos I found on my computer! The picture of me in the dress with flowers is photographed by Amanda Swenninger. Be my guest and take a good look! :D


An early morning of 2010. When the break of summer felt like forever, and we ran together and felt freedom.
Some thoughts run through our minds. Making us think about the past. The present. And the future.
Oh damn, I miss my camera badly.. Not feeling like me anymore without it.
Nikon D300s <3

JAG HAR BRUTIT LÖFTEN

2011-01-18
Nummer två på listan av vad jag har gjort som jag inte har berättat för någon är att jag har brutit löften. INTE de som jag lovat till mina vänner, kärlekar eller familj. Utan till mig själv. Exempelvis, jag lovade mig själv att vara nykterist då en i min familj är alkoholist och jag mår riktigt dåligt psykiskt pga detta - trots det har jag druckit. Dock aldrig blivit full, kanske lite smått berusad bara.. Har grymt lätt att "leka" full dock eftersom jag har levt med en alkoholist i år. Dock kommer jag bli nykterist när jag fått bebis!

Nu fasen!

2011-01-18


Har kommit på ännu en sak jag ska börja med. Nämligen dokumentera med foton varje vecka fram till sommarlovet, alltså foton på min kropp, lägga ut träningsscheman för veckorna och när vi väl kommit fram till sommarlovet kommer första veckans bilder (alltså dagens bilder) jämföras med sista veckans. Låter det intressant? Jag tycker det! :D Ska bli sjukt intressant att se skillnaden från första veckan och sista, det är ju drygt 20 veckor till sommarlovet nu. Målet är såklart snyggare, fastare kropp och sundare livsstil!

Jag langar de första bilderna imorgon bitti!

Kramis

Vet ni vad!

2011-01-17
Skitsnygg bild va? Haha! Ville bara visa upp min dubbelhaka... Not! Enda bilden där mina kattiga örhängen syns bra! FETA :D Love them!

Vi kör det djupa inlägget senare i veckan, har istället en idé om att för varje dag ska jag berätta något om mig själv som jag aldrig har berättat för någon annan. Okej, jag ska försöka i alla fall, annars blir det något jag inte berättat för många! Tycker ni det låter som en bra idé (kommentera vad ni tycker!) så ska jag fortsätta. Här kommer det första;

Jag har försökt gå den "enkla" vägen.
Alltså istället för att sunt förändra min kost och träning för att gå ner i vikt och bli hälsosammare, så har jag faktiskt läst på anorexia sidor för att få tips, jag har försökt spy upp maten med hjälp av för mycket salt i ett litet glas vatten. Fy faan säger jag bara, det är inte värt det. Största anledningen till att jag inte "klarade" av det, är att jag har tränat bort min kräkreflex nästan helt och hållet. Vilken tur, för jag hade INTE velat ha förstörda tänder eller slemhinnor nu (vilket de blir av magsyran som kommer när man spyr). Tacka Gud för att jag inte vågade trycka på mig mer och TVINGA mig att få ut något ur käften. Tacka Gud för att jag inte svalt mig. Kan ju bara säga, om man inte gör det på RÄTT sätt när man vill gå ner i vikt så KOMMER magen svälla upp och du kommer se vääldigt konstig ut. Och du kommer INTE må bra. INTE VÄRT DET, snälla, överväg det inte ens!

Det var allt.

Vad är värst

2011-01-17

Min webcam suger när det inte finns dagsljus!

Vet inte riktigt vad som är värst, att jag inte få bada i badkar som jag ääälskar på två veckor, eller att jag jämt ska lyckas skada mig? Hade jag inte halkat på vägen hem och smällt sönder knät så hade jag väl halkat av ston imorse... Fy för min tur! Haha :-D Skadeglad för mig själv nästan.. Tänkte slänga in ett djupare inlägg lite senare mot kvällen om jag lyckas och orkar, annars kommer det i veckan! 

Anywho, vill gärna höra era djupa tankar om livet och vilka frågor ni undrar över mest, vem vet - kanske kan jag svara på dem eller i alla fall ta upp dem och spinna vidare på dessa? Bättre sagt än gjort kanske... Men jag är optimistisk! :)

On their way home to me!

2011-01-16

Så jävla tunga från Adidas! De är Adidas by Jeremy Scott -> License Plate, åh vad jag kommer älska dem på mina fötter! Hade dock blivit ännu bättre om det varit de blå, men har man inte strl 11 i US sizes så får man nöja sig med ett par feta GULA ist! Har börjat gilla gult extremt.

Och så självklart... aaaah! Älsklingarna! Mina fötter kommer älska dem, mina outfits med. Fantastiskt. Luuuv them (both!).


Så om 5-10dagar får ni se en kattig outfit med dessa skor som pricken över i:t! Amazing. Ciiaaaoo.

This is my moment, I just feel so alive

2011-01-15


To life doesn't mean you're alive. Everybody dies but not everybody lives. Live and learn. Make the moments memorable, love your next and remember - don't waste your time on someone who wouldn't waste their time on you!

Guess what I just did!

2011-01-15

Vill inte låta bitchig..

2011-01-13
Trots att jag är i vissa fall en riktig bitch, men vafan har hänt med era kommentarer? Känns som om ni har försvunnit helt eftersom inga kommentarer trillar in.. :( Ni vet väl att det pushar mig, gör min dag och får mig att le för vilka ord som helst som ni låter er skriva ner! Ni förtjänar dock en kram, allihopa.

Bästa saken jag har läst på länge i alla fall:
"Guys, there's only so much a girl can take before she ignores what she wants, & remembers what she deserves."

Vilket fick mig att tänka, jag borde börja ignorera vad jag vill ha och istället komma ihåg vad JAG förtjänar. Det är så sant. Varför ska mina känslor låta en kille få mig att nästan göra vad som helst? SJUKT! Nu fasen. Nu ska jag ignorera!

LIKE PERFECTION

2011-01-12


Shakira är nog en av de mest lyckade och äkta kändisarna i världen. Ingen plastkirurgi, inga snuskiga videor (dock är de väldigt sexiga av hennes enorma kapacitet i dansen), hon har inte fallit för någon drog - PLUS hon är en skönhet som blir extra vacker pga hennes insida, kolla bara på henne - det lyser rätt igenom! Och när det kommer till hennes kropp, bootylicious! Liksom mig har hon mer rumpa&höfter än bröst. Hon är den som stöttar mig med mitt kroppsmål, genom musiken och hennes utseende! Sjukt vackra människa. En idol för mig.


underbara låt!



wiiie!

Något ni kanske inte visste

2011-01-12
100 saker om mig själv.

1. Jag är smått beroende av träning.
2. Jag har alltid velat bli någon sorts tävlingsförare, älskar bilar, att vinna och känna adrenalinet kicka genom kroppen.
3. Jag blir smått irriterad när jag ser folk stava fel/säga fel och rättar dem ganska fort.
4. Jag avskyr att säga & göra fel och ibland kan skolan bli lidande för att jag försöker slippa att svara på saker.
5. Något jag också avskyr, och är lite rädd för, är att sex och allt som ungdomar gör sjunker i åldrarna, till och med ungar under 10 har ju mobiler nu och tjejer som är under 13 sminkar sig och trycker upp boobsen... :(
6. Jag har lovat mig att vara nykterist, men det gick rätt dåligt för nu för tiden dricker jag på fest.
7. Folk som står mig närmst har (haft) djupa drogproblem, inte bara knark utan även alkohol. Det är också en drog ni vet.
8. Jag har sjukt svårt att öppna mig för folk, knappt jag ens kan göra det för de som jag litar på. Vilket är typ tre personer.
9. Jag har också sjukt svårt att lita på folk, kanske är därför jag bara litar på tre - som inte ens är min familj.
10. Jag vill skriva en bok. 
11. Jag vill bli bästa vän med min dotter. Min son också iofs, men svårare eftersom man inte kan säga "I know what it feels like" kring nästan allt.
12. Jag har fortfarande känslor för mitt x.. Väldigt svaga dock, men de gör mig "oredo" för ett förhållande.
13. Jag har en förkärlek för människor från andra kulturer, är lite avis på dem liksom. 
14. Jag är grymt otålig och försöker alltid få min vilja igenom.
15. Mitt senaste x (som jag inte har känslor för) är nog den man som luktar godast. Hittills.
16. Jag tycker att de som lär ut kunskap och de som städar på sjukhus bör ha mycket högre lön än många chefer. Utan dem skulle vi ju inte kunna något, eller inte bli friska på sjukhusen.
17. Jag tycker att människan är ett virus mot jorden. Tänker man efter så stämmer det.
18. Jag älskar sex.
19. Jag har något emot Ferrari, skitbil.
20. Om jag försover mig till skolan brukar jag skita i hela dagen. Känns liksom inte värt det då.
21. Folk med fördomar kommer jag aldrig ge tid åt. I'm too precious.
22. Jag hade extrem mens och mensvärk, sedan skaffade jag cerazette (minipiller). TACKA GUD FÖR INGEN MENS!
23. Jag farar för dagen då mannen i mitt liv och jag bestämmer för att skaffa barn. Holy shit mensvärk och mens i år?
24. Annars vill jag ha barn. Men inte förrän efter 25års åldern.
25. Jag drömmer ofta drömmar som senare sker. Drömde den bästa förra eller förrförra året, ännu har den inte skett men jag vet att det kommer den. ♥
26. Jag har ett för stort samvete och får väldigt lätt skuld känslor, ofta för saker jag inte ens har bidragit till.
27. Jag älskar tjejer med mörkt bruna ögon, så vackra!
28. Jag har super lätt för att säga vilka kvinnor som är snygga och sådär, tror ibland jag skulle kunna vara lesbisk men eftersom jag inte tänder på fitta så känns det helt okej. Ändå liksom.
29. Jag är extremt tankespridd.
30. Jag hatar hur jag går. Gång stilen alltså.
31. Tjejer utan kurvor får mig att rynka på näsan.
32. Jag önskar jag hade större bröst.
33. Jag HATAR folk som gnäller på saker de kan göra något åt. Vad i helvete är ni helt handikappade eller?
34. Jag avskyr media, och kollar därför aldrig på TV. Kunskapskanalen är ett undantag. Läser heller aldrig tidningarna.
35. Tjejer som trots sina "skönhetsfel", rankade av sig själva, går osminkade och i mjukiskläder i stan ger mig hopp om framtiden.
36. Jag klarar inte av folk som säger åt mig vad jag ska göra, typ tala svagare (lägre för er som inte läst fysik), klä dig så, tänk så. It's my life, if you can't handle it, too bad for you.
37. Mitt motto är "Ingenting är omöjligt, allting är möjligt". Det är 100% sant. Bara man vill så går allt.
38. Jag vill förändra folks synsätt. Exempelvis att tjejer inte kan köra bil. Visst finns det tjejer som visat det innan, men det är glömt. Jag vill göra det internationellt. Stort. Dock var detta bara ett exempel, men så ni fattar.
39. Jag gillar knän, och har att få snygga knän som ett mål med träningen.
40. Jag älskar killars händer. De flesta i alla fall.
41. Jag har ett extremt temperament, vilket jag ärvt från min mami. Blir jag pissed off, LOOK OUT! säger jag bara.
42. Jag älskar att få cred för mitt arbete.
43. Jag älskar att vara under ytan och slippa att tänka och höra all skit från ovan.
44. Jag är säker på att inte kommer dö i sömnen, med åldern liksom. Är hundra på att jag kommer råka ut för något, bli skjuten, bilolycka, extrem sjukdom eller liknande. 
45. Jag tror på ett liv efter döden. Att efter man dött lever man upp som någon annan, djur eller människa eller natur. Jag tror man glömmer allt man gjort i livet innan, därav inga bevis för att livet efter detta existerar.
46. Jag var VÄLDIGT pojkig när jag var yngre, slogs var elak (det gör ju faktiskt killar, ska vara tuffa och tjejer söta och oskyldiga), älskade bilar och var elak mot barbies. Haha!
47. Jag har alltid älskat hästar, ridning completes me. Dock lär jag göra ett uppehåll nästa termin.. 
48. Jag har en lista på saker jag ska göra innan jag dör. Den växer för varje år, och är nu uppe i 133, varav jag har klarat 19 hittills.
49. Jag har ett måste på en balkong om jag flyttar till Spanien. En perfekt balkong.
50. När jag är som gladast blir jag högljudd. Och skrattar massor.
51. Jag pratar alltid för mig själv när jag är hemma.
52. Jag vill göra lumpen, men eftersom de har gjort om systemet så känns det mindre självklart.
53. I mitt dröm förhållande är jag ofta bossen. Men tvärtom i sängen.
54. Jag tycker nästan synd om folk som gör narr av de som har det värre. Men bara om de som har det värre försöker förbättra sig. Annars skiter jag i vilket.
55. Mitt blodomlopp/system är väääldigt synligt på min kropp och vid handlederna (och i handen) kan man tydligt se min puls. Slipper alltså leta febrilt efter den på halsen.
56. Jag längtar till sommaren för att kunna cykla i klänning och ha på mig vita ray-bans. 
57. Jag har sjukt lätt att skriva åt alla håll, med båda händerna. Läsbart alltså.
58. Jag hatar folk som sänker sina medmänniskor för att häva sig själva. PATETISKT!
59. Jag är utbildad i lika behandling men är inte helt säker på om jag är värd den titeln. Kan vara riktigt elak.
60. Jag är en bitch.
61. Visst man ska inte bry sig om andra, men snälla ta hand om era kroppar! 
62. Jag är fisk, vilket stämmer oftast bra överens med min personlighet. Men när det kommer till kärleken så faller jag alltid för de som inte ska "passa" med mig. WTF liksom?
63. Jag avskyr att åka buss, speciellt långfärd. När vi skulle hem från STHLM i somras fick jag en panikattack och grät för att busschauffören var snigel-seg och började aldrig köra.
64. Jag ger tummarna ner för Sveriges regering. Om ni ska styra, gör det ordentligt då!
65. Jag saknar tiden då mina föräldrar bodde ihop, så många bekymmer som inte fanns.
66. Jag älskar att flyga.
67. Jag tycker om att sova.
68. Om tre år SKA jag bo i en egen lägenhet.
69. Jag föredrar musik som tilltalar en, berättar om realistiska saker och som man kan relatera till. 
70. Jag har svårt att komma igång med plugg, men om jag lyckas komma igång så gör jag sakerna ordentligt och väl genomtänkta. 
71. Jag avskyr kemi, onödigt ämne och jag kommer glömma det jag lärt mig så fort jag tagit studenten.
72. Jag får bara känslor för äldre killar, konstigt nog. 
73. När jag väl tänker efter, så har jag inte så många vänner.
74. Folk som inte vet vad ett NEJ betyder får mig att undra vilka föräldrar de har.
75. Mina föräldrar stöttar mig inte i allt jag vill göra. Det gör mig mer självständig.
76. Jag föraktar skolan jag gick på från lågstadiet-mellanstadiet. För där blev jag mobbad av elever och misshandlad av min lärare i lågstadiet (hon tog tag om min nacke och klämde skithårt så jag fick hålla tillbaka tårarna) och verbalt misshandlad av min lärare i mellanstadiet UTAN att ett skit hände. Jävla piss skola.
77. Folk som sviker upprepade gånger får mig att tappa hoppet om deras framtid.
78. Eftersom jag har svårt att lita på andra, så försöker jag vara så pålitlig som möjligt. Berätta en hemlighet för mig och jag tar med den till graven.
79. Jag har ljugit om min oskuld för att bli mer omtyckt & poppis av mina tidigare kompisar. Det var sista gången jag ljög. Dels för att det inte är värt det, dels för att jag suger på att ljuga.
80. Jag älskar Disney.
81. Jag är rädd för att bli beroende av någonting.
82. Det är inte många som känner mig trots att vi är goda vänner.
83. Jag avskydde fotboll tills jag upplevde fotbolls-VM 2010.
84. Jag tycker det är onödigt att ha en TV om man bara har gratis kanalerna.
85. På något konstigt vänster så sover jag alltid långt nere i sängen, så mina fötter är utanför liksom om jag skulle ligga raklång.
86. Det är sant att utseendet ger insidan en chans. Men insidan kan förstöra utseendet. Menar, är man ful inuti så blir man ofta ful utanpå. "Syns igenom" you know.
87. Eftersom jag inte trivs så bra i Sverige så vill jag bo någon annanstans när jag studerat klart.
88. Det har tagit mig drygt 2h att skriva denna fuckin' lista. Var nöjda! xP
89. Jag gillar inte godis eller läsk. 
90. Jag svullnar upp på DIREKTEN om jag dricker óboy. 
91. Jag blev beroende av óboy när jag var typ runt 5 och blev tjock på det. Fick jag inte óboy så la jag mig på golvet och skrekgrät. Stackars föräldrar.
92. Jag älskar min rumpa!
93. Jag vågar inte riktigt gå helt osminkad till skolan än. Det gör mig lite ledsen inombords.
94. Jag läser alltid böcker på engelska, om de är skrivna på engelska alltså. Är de dubbade så blir det ju en helt annan bok, fast av översättaren.
95. Jag kan gråta på "befallning", eller alltså om jag skulle vara med i en pjäs, eller för egen vinning, så kan jag väldigt lätt få fram tårarna.
96. Ibland förvånar jag mig själv genom mina ageranden eller samtal.
97. Jag hatar att ha "vanliga trosor" i byxor, de korvar sig eller skär in i rumpan!
98. Jag får blåmärken läskigt lätt, vilket leder till att 98% av mina blåmärken vet jag inte hur jag har fått dem.
99. Jag har celluliter.
100. Jag borde pluggat dessa timmar jag skrev denna lista. Aja baja!

Bye bye Facebook

2011-01-11
För runt en timme sedan avaktiverade jag mitt Facebook konto, då jag inte längre pallar ha den. Ni som känner mig vet att jag var väldigt aktiv där, men nu ta mig fan är det nog. Har ärligt talat ingen vettig anledning till mitt agerande men som sagt, pallar inte mer och det tar allt för mycket av min tid. Lär säkert aktivera mitt konto sinom tid igen, men nu är det paus som gäller. Kommer bli rätt spännande att inte veta så mycket om saker som händer och sker, men samtidigt får ju andra inte reda så mycket om mig som innan. Fedt!

Kram till er alla goingar. I'll be back.

Ny parfym

2011-01-10
Idag har jag köpt en ny parfym för mina friskis&svettis pengar (aja baja!), men eftersom jag snart får studiebidraget och för tillfället tränar hemma, så gör det inte så mycket :) Luktar mumma, luktar MIG! Feelin' good. Påsklovet är vecka sjutton och då drar jag till BARCELONA! Längtar, men lär inte räkna ner dagarna förrän typ sista veckan innan. Så det slipper ni :) Det var allt för tillfället! Kram till er.

imma motherfuckin monster

2011-01-07


TUUUUNG! Love it

Människor skapar frågor

2011-01-06
Har haft denna fråga, eller kanske rättare sagt frågor, kliande långt bak i huvudet ett bra tag nu. Och inte verkar det som om internet har några bra svar. För varför döper man båtar, stormar till feminima namn? Visst finns det alltid undantag men nu tänker jag på majoriteten. Och varför säger många på svar om vad klockan är, att "hon" är ex fem? Vet ni?

Ny design och Porsche

2011-01-06

Vet att jag är skyldig er "förändringsbilder" från då jag inte tränade och tills nutid, hur träningen har gjort skillnad på mig. Visst har jag även lagt om mitt matintag men det är inget jag har tänkt på. Menar, jag vill äta det jag vill och inte tänka på varje smula jag får i mig. Då mår man ju inte bra! Men men, bilder kommer så småningom!

Anyway,
Tyckte att det behövdes en uppfräschning med tanke på att snön ligger tät utomhus och det var ett tag sen man upplevde hösten. Så nu blev det en som funkar ett bra tag, med ingen tanke på årstid! Det kommer dock komma en mer färgglad till sommaren, promise. Hoppas ni ser den nya förresten.

Anywho, imorgon ska jag till Porsche och provsitta lite har jag planerat. Så förhoppningsvis trillar det in lite bilder till kvällen, på bilar som på morgondagens outfit. I hope.

Kram

Tonight I'm loving you

2011-01-05
Vet att det är mycket musikinlägg just nu, men åh vissa låtar är bra nog att spridas. Gillar verkligen refrängen på Enriques senaste. Dock är den nog en sådan låt som blir väldigt lätt att tröttna på. Men tills dess, njut!




Bjuder också på en bild på vintern i Ryssland, kommer aldrig mer klaga på snön efter det tror jag..:

Ser inte en flytt till Ryssland "России" möjlig! Haha, skulle aldrig klara kylan och mängden snö, ingen istid utan snötid ju!

Gammal, men skön

2011-01-03


Vet att det är en hyffsat gammal låt men åh så skön den är! Fast jag måste erkänna att den passar bäst på sommaren, när man har sin sommarflört och upplever de där sena sommarkvällarna. Jag saknar sommaren, men det är inte långt kvar nu! Lyssna och njut, dröm er bort till sommaren då underbara saker kommer ske! Tänk bara... slippa ha på sig vinterjackor, tjocka strumpor och mössa. I long.

Hold Yuh ♥

2011-01-01
Tänkte bara snabbt slänga in denna sköna låten med Gyptian där Nicki Minaj kills it!, älskar när jamaikanerna kan verkligen uttrycka sig med sin härliga accent, språk kanske rent utav?
Blir så sugen på mina framtidsplaner och drömmar, snacka om att jag SKA lyckas med dem! Bort ifrån detta land alltså... Klarar inte av det mycket längre till.



Fatta att jag SKA hit i år eller? Underbart, can't wait much longer! :D
Någon som varit där och kan berätta lite kort? Lite tips osv?


Förhoppningsvis kommer jag älska Barcelona och inom en snar framtid bo här!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus