Nomnomnom

2012-11-30

Drottlig på att packa! Har köpt hem soygurt, äpplen, clementiner och müsli. Ikväll ska det gottas!

Riktigt härligt att sötsuget på nått konstigt vänster är helt borta. Men härligt som sagt!


Min favoritgif

2012-11-18
10knotes:

Follow this blog, you will love it on your dashboard

En rant

2012-11-18
Planerar på att skriva en rant senare idag eller imorgon, så dont worry. Ett riktigt inlägg är på väg istället för bara bilder/en video/etc. 
 
Kiss kiss

Haha

2012-11-18
braydaaan:

lol
relatablegifs:

Click for funny,sad,lovely,cool gifs!
 

Har ni kläderna kvar?

2012-11-16
 
 
Efter att ha läst kommentarerna till denna videon blev jag inte alls förvånad när kläderna flög av när jag lyssnade på denna låten. En skräddarsydd låt för striptease, helt klart. Kanske ska köra den i bakgrunden nästa gång? För man behöver ju faktiskt en bra låt som sätter en "in the mood" när det är läge.

Och Lana är ju klockren. Love herrrrrrrrrrrr. 
 
Vad vill ni läsa om?

American

2012-11-15
 
You make me crazy,
You make me wild

Just like a baby
Spin me 'round like a child
 
Your skin so golden brown
Like an american
 
Lana Del Rey – American

Nervös eller inte

2012-11-14
Idag är det dags. Dags för den stora tatueringen. Frågar du om jag är nervös så svarar jag;
Har drömt mardrömmar om tatueringen sedan torsdags, vad tror du?


Helt galet alltså. Antingen är jag nervös för smärtan trots att jag köpt Emla salva eller nervös för att jag misslyckas helt och hållet att få på den där jäkla bedövningssalvan. Men nu är i alla fall ett lager på! Tänkte smörja in då och då lite i taget tills vi lämnar lägenheten för min bokade tid.

Åh jisses vad nervös jag börjar bli nu. 8 fucking 30 ska jag vara där för då ska vi påbörja tatueringen. Ae fy, kommer ihåg förra gången då jag gjorde min första tatuering och fick gå dit själv. Vadå helt skrämmande? Men klarade mig finfint. Häftig efteråt kände jag mig också. Värsta förbandet liksom.
 
Men nu kommer jag ha med mig support, för det behöver jag haha. 

Kommer dööööö!!

Just so you know

2012-11-12
hinduspirit:

omg take me there

imorgon

2012-11-09
I morgon kommer jag dra ner till Malmö och stanna en natt för att se PeterJögbacks konsert eller vad det nu är. Mamsen som tar sina döttrar på en upplevelse, visst är hon härlig min mamsi?
 
Detta kommer förmodligen innebära att det inte blir några blogginlägg men vill nog ändå ta med datorn för behöver all ledig tid till att skriva mitt svenska tal till på måndag.
 
Har inte hänt så mycket annars idag, stannade hemma från psykologin då jag vaknade med halsont och bara orkade med engelskan idag. Verkar som jag aldrig kommer bli frisk... Men sov härliga 3-4h när jag kom hem. Underbart var det, lite creepy bara för när pappa kom ropade han på mig där jag låg o sov så gött och jag hörde liksom det och svarade varje gång. Men tydligen drömde jag bara att jag svarade för han fortsatte ropa. Haha! Konstig hjärnan kan vara ibland va..

Nehe, skönt med fredag i alla fall. Ska nog se Vanilla Sky bara för att det är typ en av världens bästa filmer på ett djupt plan och gråta i slutet. Vi får se.

Här har ni en bra låt i alla fall: 
Kid Cudi – Pursuit Of Happiness (nightmare)
 
Btw, fy fan vilken jävla copycat Rihanna är! Har ni sett musikvideon till Diamonds så tänk på att hon har kopierat av Lana Del Rey som satan och är inte alls originell.
 
Trevlig helg!

Vi är alldeles för beroende

2012-11-08
För dryga 1,5 timmen sedan skulle jag möta upp min vän Becca och valde att lämna min telefon hemma då den ändå hade dött efter bara minuten eftersom jag hade 3% batteri kvar.

Visst borde jag nog smsat Becca innan jag gick att jag inte skulle ta med mig mobilen men ändå. Det är ett faktum. Världen är alldeles för beroende av att alltid finnas där, kunna smsa direkt, svara i telefonen, ja inte ha något liv utan sin telefon. Man måste tydligen vara tillgänglig i detta samhälle för att inte riskera att ge sina föräldrar och vänner hjärtattacker och dra in polisen i det hela.
 
Tror alla med en smartphone kan hålla med om att vi direkt när vi vaknar tar mobilen i handen, kollar facebook, sms, twitter, etc etc och även när vi ska gå och lägga oss. Vet att jag de senaste dagarna har lagt mig när jag varit extremt trött men ändå kollat igenom twitter och smsat vilket i sin tur har lätt till att jag blir alldeles uppjagad och kan inte somna förrän någon timme senare.

Vi borde skärpa oss. De sociala medierna ställer för höga krav på oss, både psykiskt och fysiskt, och vi borde säga ifrån. Ta en tid utan vår mobil, utan tv och utan dator. Ta en paus i att vara ständigt tillgänglig och hålla koll på allt. 

Vi behöver faktiskt inte det. Inte hela tiden.

Då är nya tatueringen vald

2012-11-08
Har haft den värsta stunden i mitt liv när det kommer till att bestämma tatuering (okej, bara gjort den en gång innan  men ändå) och har knappt kunnat sova den senaste veckan för osäkerhet på vad jag egentligen ska tatuera. Men idag drog jag och världens bästa Annie till stan och efter att hon hade fixat naglarna drog vi till EvilDesign för att lämna in mitt motiv...

Var så sjukt nervös på vägen dit då jag bokat tid för text egentligen, men Robert (tatueraren) sa det var hel cool, får dock dra dit en halvtimme innan så vi är säkra på att vi hinner hela på en gång... Så nu är nervositeten istället utbytt mot nervositet inför smärtan. Har dock köpt Emla så får hoppas att jag smörjer på lagom så inte det gör för ont och inte förstör tatueringen...

NERVÖS!!! Så tänk på mig i tatuerarstolen nästa onsdag från klockan 08:30.
 
My tattoo!! And yes, I will fill the sharks out.. But not sure yet if I want them in color or black..
Min första tatuering, men absolut inte sista

Jag önskar jag kunde dansa

2012-11-07
Sent igår kväll cyklade jag till min kära vän Becca för att snacka, flumma och se film. Först hade vi tänkt oss att se senaste Madagaskar filmen men självklart hade den inte kommit ut än.. Men det var nog sjukt bra, för annars hade jag nog glömt totalt bort att se filmen som vi valde istället. Magic Mike.

Herregud. Jag är helt... extatisk fortfarande efter denna film, så uppslukad, så hel... så frustrerad. För helvete. Varför har inte jag en vältränad kille som kan dansa för? Haha, skämt åsido men också lite seriöst. Satt nog med öppen mun i två tredjedelar av filmen. Handlingen kanske var lite mindre bra, men allt strippande och nakna vältränade män gjorde den till en av mina favoriter. 

Nu behöver jag inte längre känna mg ensam, eller? Ni får ta detta inlägg på lite halvt skämt, halvt allvar.

Channing Tatum, och de andra också såklart, dansar ju som en gud. Fy helvete vad de kan röra sina kroppar och verkligen kommunicera med kroppsspråk. Typ:
 
Jag älskar den. Åhh så jävla underbar film. Jag är såld! Önskar att jag kunde dansa också.. Kanske ligger det djupt inom mig, dansösen Emma. Vem vet.

Min bibel

2012-11-06
Jag kan nog jämföras med en religiös person som går efter sin bibel/koran/etc vid många tillfällen - men jag är inte religiös. Min bibel är något helt annat, men den betydelse som bibeln i katoliscmen har för de kristna har min bibel samma betydelse för mig. Följer den inte till punkt och pricka (fan heter det så ens?) utan behöver jag inse saker, nyfiken på framtiden eller liknande hämtar jag den och läser snabbt igenom vad som väntar mig.

Så vad är detta för bok? Detta är min bibel:
 
Visst är det spegelvänt men det är boken för Fiskarna under 2012. I denna står det hur det kommande året kommer bli, förutsägelser månad för månad och dag för dag vilket i 98% av fallen går att relatera till och stämmer. Menar, alla fiskar är ju olika trots allt.
 
Kan ge ett exempel. När det var fullmåne senast stod det i boken (30 oktober) 
"För närvarande är du extremt känslosam, men händelsen du förknippar med ditt sinnestillstånd är inte den verkliga orsaken till din smärta. Rannsaka dig själv"
Så fucking sant! Blir alltid känslomässigt laddad under fullmånar och då var det verkligen hemskt, läste detta och rannsakade mig själv, vad är orsaken egentligen? Varför är det så?

Nu vet jag inte hur ni är när det kommer till stjärntecken och astrologi men som ni förstår tar jag det på stort allvar då logiken och allt stämmer så himla mycket in på en. Men alla tycker olika, likaså att jag tycker att religioner är trams. Smaken är som baken, delad. Och så får det vara utan att man ska klanka ner på varandra.
 
Puss på er

Hepp

2012-11-06
Trodde jag var frisk men så fel man kan ha. Vaknade snorig, frusen och hade ont i bihålorna. Fan, trodde ju allt var kalas så jag kunde köra igång med träningen igen men verkar som jag måste vila ännu längre. Hatar det!

Igår gick ju träningen trots allt bra, även fast jag inte orkade allt. Har underbar träningsvärk i benen nu vilket får mig att le stort. Härligt!
 
Ska i nästa inlägg skriva om min bibel. Ni får gissa er fram tills dess vad det är för jädra bok jag kallar min bibel. Är jag religiös? Snart får ni svar på era frågor mehehe.
 

Jag har svårt att gå

2012-11-05

Och nu får ni inte tro något snuskigt utan jag har precis varit och gymmat efter drygt tre veckors uppehåll pga förkylningen och det stod ben på schemat.

FY SATAN säger jag bara, det är fas tre i mitt träningsprogram också vilket betyder att det är aktiv vila mellan varje set. Trodde jag inte jag skulle svimma så var jag nära på att spy och tvärtom. Orkade inte allt heller, supersadface på det men vafan helt otränad nu ju.

Dags att fortsätta försöka ta sig hemåt!


Dum dum

2012-11-05
 
 
I'm a wild child, bright child,
Knocking at your door.
You though that you are done,
But now you want me even more.
Dum Dum

8 April

2012-11-05
Äntligen är biljetten säkrad, den 8 april 2013 kommer jag åka till Annexet i Stockholm för att se Lana Del Rey. Herrejisses, kan knappt fatta att det kommer bli verklighet. Waaahhh kommer vara så extatisk och lycklig under hela den kvällen och i veckor efteråt!

Nu försöker jag bara få mamsen att vilja åka till Glasgow på sin födelsedag för att se Lana även där.. Hehe. En gång är ju ingen gång! Måste bli flera! 

Ska man ta systern till Köpenhamn den 12 också? 

Haha nej nu går det overboard! 
 
 

Lana Del Rey – Carmen
Lana Del Rey – This Is What Makes Us Girls
Lana Del Rey – Lucky Ones
Lana Del Rey – Blue Jeans - Gesaffelstein Remix

Sjukt jävla underbart

2012-11-04

Finns det något bättre än ett varmt bubbelbad så här på söndagskvisten så säg mig!


En läsare frågade

2012-11-04
Fick en fråga om PF av en läsare vid namn Sofia, och så här skrev hon;

PF, är det det som är typ fasta under 16h, äta under 8h? och sedan träna när man fastar?? i så fall, hur gör du med skolan och sånt där, vilka tider äter/tränar du? :s är själv intresserad av att börja så det är drf jag vill veta :)

Ja det stämmer, PF står för Periodisk Fasta och innebär att man exempelvis fastar under 16h, med sömn inräknad, och sedan äter sitt kaloriintag under de kommande 8 timmarna. De som tränar gör detta alltså under fastans sista timme/timmar för att sedan börja äta direkt efteråt. 
Är precis så jag gör, fastar men dricker vatten och kaffe (utan sojamjölk och sötningsmedel) tills jag drar till gymmet efter skolan då jag tar en proteinshake+banan för att sedan när jag kommer hem äta en större måltid. 

Men mitt PF-schema är inte likadant varje dag, vissa dagar fastar jag längre, äter under kortare tid men aldrig tvärtom då jag vill köra PF på minst 16h. Och ibland, beroende på hur jag lagt upp mitt träningsschema, så tränar jag vid tidigare tidpunkt men äter direkt efteråt som en vanlig dag, men då har jag matchat gårdagens intagstider. Så länge timmarna blir som ett PF så är det ok. 
Under skoltid sticker jag hem på lunchen då jag har tur att bo väldigt nära och har en hund att rasta, men då äter jag ingenting utan tar oftast bara en kopp kaffe.

Och i skolan har jag alltid en vattenflaska fylld ifall magen känns för tom och för att se till att jag dricker tillräckligt med vätska i bästa form :) And you're gonna love it!

En lista

2012-11-04
Livet är kort men fyllt med erfarenheter, sorg, glädje och minnen. Man vet aldrig när man kommer dö, men man vet att den tiden kommer. Death is inevitable, så varför inte göra det bästa man kan av tiden man får här i livet?

Alla som har varit hemma hos mig någon gång har sett min lista jag har på ena väggen som aldrig tycks ta slut och till och från blir lite längre. Det är en lista på saker jag drömmer om att göra innan jag dör och hittills står det 170 olika saker men samtidigt har jag strukit 43,5 saker jag redan uppfyllt. Det är en väldigt häftig känsla, att göra sina drömmar till verklighet.

För drömmar är inte bara till för att drömma om, utan de går alltid att uppfylla. Allt beror på hur pass villig du är att få de i uppfyllelse. Vissa skulle ge allt bara för en dröm medan andra bara vill låta de vara det dem är, drömmar. 

Här är några exempel på vad som står på min lista:
Simma/dyka med hajar
Simma/dyka med valar
Aldrig äga en xbox
Ta dykcertifikat 2013
Simma under en stjärnklar natt
Se Tellus från rymden

Visst kan vissa verka helt ouppnåeliga men det blir vad man gör det till. När jag är 25-35 så är det troligt att rymdresor är vanligt så varför inte liksom. Inget sätter stopp för din fantasi förutom du.

Kom ihåg att pengar är inte allt här i världen
 

Varför du inte ska svälta dig själv

2012-11-04

Fem snabba, eller ah 40

2012-11-04

1. vill du ha tillbaka ditt ex? svar: nej inte längre

2. är du singel? svar: ja.

3. har du någonsin förlorat en nära vän? svar: ja men tack o lov blev vi vänner igen, klarar mig inte utan henne alltså!

4. när var senaste gången du verkligen skrattade? svar: när jag mitt i natten cyklade till becca, haha jisses.

5. när något är fel, vem är den första person du vänder dig till? svar : simon.

6. är det någon som inte gillar dig längre pågrund av något du gjort? svar: ingen aning du.

7. när var senaste gången du grät mycket? svar: typ tre första veckorna efter 31 juli, fy fan säger jag bara. annars förra fullmånen, värsta på länge!

8. finns det någon du vill göra allt med? svar: är lite kluven, säger ett kanske.

9. hur många kan du berätta allt för? svar: tre.

10. har du någonsin sett en fallande stjärna? svar: ja.

11. har personen du senast höll handen med någon betydelse för dig? svar: ja.

12. beskriv dig själv med ett ord! svar: galen.

13. har du något som tillhör ditt ex? svar: nej.

14. har du någonsin kramat någon av det motsatta könet? svar: ja.

15. fullständigt namn? svar: emma maria källström.

16. favorit låt? svar: har ingen

17. favorit färg? svar: har ingen

18. bästavänner? svar: mjee.

19. person du saknar? svar: min mormor.

20. finns det någon du hatar? svar: min mormor sa alltid "man kan aldrig hata en annan människa, bara ogilla dem väldigt mycket" då hon ansåg att hat är en alldeles för stark, negativ känsla.

21. gråter du ofta? svar: mja men ser jag en film/tv-serie så lever jag in mig i den sjukt lätt och sker det något heartbreaking så rinner tårarna hehe.

22. var bor du? svar: kalmarrrrrr /staden som inte kan säga r.

23. vem kramade du senast? svar: räknas min hund? /forever alone

24. har du varit olyckligt kär? svar: ja

25. vem pratade du med senast? svar: pappsen

26. röker du? svar: jag röker cannabis, när jag mår bra när jag mår piss rullar de i spiffen kompis ingen kompromiss jag röker cannabis se de syns i mitt piss fråga kommissarien kompis ingen kompromiss jag älskar cannabis bara kärlek ingen diss att jag skulle sluta kompis ingen risk jag odlar cannabis de e min business högsta kvalité kompis ingen kompromiss 

27. är du kär just nu? svar: nej

28. vem kan du berätta allt för? svar: simon, annie och becca.

29. favorit djur? svar: hajar.

30. hur lång är du? svar: 175.

31. favorit film? svar: braveheart.

32. är du lätt sårad? svar: nä.

33. hur mycket bryr du dig om ditt liv på skala 1-10? svar: man ska inte bry sig för mycket, då blir det bara stressigt. 7-8 kanske?.

34. har mest minnen med? svar: mig själv lol trolololol dålig.

35. någon människa du nyligen blivit mer *nära*? svar: eh.

36. den hetaste personen du känner? svar: känner känner eller känner till? säger jax i sons of anarchy bara för att. mums

37. en som du inte kan leva utan? svar: mina närmsta vänner och familj. cant pick one.

38. hatar eller älskar du ditt liv? svar: är nog mer likgiltig. vilket är värre. fuck

39. vem älskar du mest? svar: mig själv, precis som det ska vara.

40. om du skulle fått en önskan i livet vad hade det varit? svar: tillräckligt med pengar för att kunna leva livet fullt ut men samtidigt inte ta slut under min livstid. sen i mitt testamente ska alla pengar gå till wwf, greenpeace och seasheperd. 


Haha jag försökte!

2012-11-04
 
Haha hörrni jag har ingen aning om vad som hände utan det var först när jag skulle spela upp filmen som jag insåg vad som hade hänt. Haha dör lite varje gång! 

Bjuder som alltid. Nu blir det en kopp kaffe och bra musik i högtalarna. Imorrn släpps biljetterna, waaahhh!!!

I wish

2012-11-04

Så mycket på en och samma gång

2012-11-03
Fuck
v0lcom:

oh my fucking god yes

En (två) fråga till er läsare

2012-11-03
Tanken som ploppade upp i mitt huvud för någon minut sen tänkte jag fråga er läsare om. Ska jag börja med lite videobloggande? Inte i varje inlägg utan ibland, för att mixa upp inläggen och inte tråka ut er med all text?

Tycker det låter som en bra idé.. Hade en annan fråga men vad fan var det nu då.. Juste! Vad vill ni att jag skriver om? Ni får jättegärna, seriöst jag ber er, att kommentera typ önskerubriker som de större bloggarna ber om för att jag ska skriva om just det ni vill läsa om.

Vad sägs? (ja!!)

Remember

2012-11-03
girlscanlifttoo:

GIRLS CAN LIFT TOO!

Fick en fråga, eller ja flera

2012-11-03
Såg att jag fått några frågor från någon som valt att vara anonym men oavsett så tänker jag såklart besvara dessa.
Så här skrev anonym;

Gillar din blogg stenhårt, kan du inte tipsa om träning och kost. HUR LYCKADES DU GÅ NER SÅ MYCKET? (Vad tränar du? När? Hur mycket? Vad åt du respektive inte? Hur mycket åt du? När? Haha, you get it!) Stor inspirationskälla och jag behöver alla tips jag kan få, keep up the good work!
 
Självklart kan jag skriva mer om träning och kost, har ju trots allt en träningskategori så why not! Men till dina frågor. 

Hur lyckades jag gå ner så mycket? 
Ja fysatan, hur fan gjorde jag? Finns det en mirakelmetod? Svar nej. Jag vägde som mest över 75 kg och fy fan vilken tur att jag tillslut tog tag i mitt liv. I början av 2011 köpte jag gymkort på Malkars och körde mest maskiner och gick på en hel del pass (som jag för övrigt saknar) som Step/Styrka och spinning. Det gick långsamt som in i baljan men trots att jag inte såg några speciella resultat i spegeln så märkte jag att min kondition och styrka förbättrades. 

Min kost under denna tiden var precis som innan mer eller mindre, alltså horribel. Åt allt, satt på arslet hela tiden när jag var hemma. Men så blev jag vegetarian och försökte förbättra mig allt mer. 
I slutet på 2011 var min kost mycket bättre än innan men ändå inte ultimat. Så i maj 2012 blev jag vegan och under sommaren upptäckte jag PF, vilket totalt förändrade mitt liv. PF står för Periodisk Fasta och jag kommer nog ta ett inlägg om det senare, helt om denna metod. Vilken "diet" som helst funkar inte för alla utan man måste hitta sitt egna tillvägagångssätt.

Under tre veckor gick jag i alla fall ner 7 kg och i september köpte jag gymkort på friskis då jag slutade träna på Malkars i februari. Men mellan denna tid testade jag på insanity som är helt jävla fucking awesome. Går att köpa och ladda ner gratis, beroende på hur lagliga ni vill vara. Det är en högintensitets träning som pågår under 3 månader och man hatälskar det. Tränar inte bara kondition utan även styrka! Detta kommer jag även göra under de sista veckorna av 2012 och första i början på 2013 för att slippa folkträngslen på gymmet pga allas failande nyårslöften...

Nu tränar jag dock enligt Jamie Easons 12 veckors program LiveFit som är fantastiskt för dig som vill bli SNYGG och det innefattar gymträning med fokus på styrketräning. Och ni tjejer, va inte rädda för att bygga muskler. Ta tunga vikter för helvete annars kastar ni bort tiden ni lägger på gymmet för ni kommer INTE bli biffiga. 

Detta träningsprogram ligger på 6 dagar i veckan och innehåller tre faser som alla är uppbyggda olika varje vecka (kroppen tröttnar inte!) men det behövs och är man motiverad klarar man av att göra det till en rutin, saknar ni motivation så bit ihop och gör det ändå. Sluta skylla ifrån er på bagateller.

Till kosten dåra... Hehe. Som sagt så har jag sedan maj 2012 varit vegan och detta sägs underlätta när man vill gå ner i vikt eftersom kött är dåligt för kroppen likaså mjölkprodukter och ägg är bara äckligt eftersom det är hönans mens. Men jag försöker se till att äta tillräckligt med kalorier för vill man ha optimala resultat MÅSTE man ha koll på sitt kaloriintag. Detta kan man lättast göra med hjälp av gratisappen MyFitnessPal men den har väldigt fel när den räknar ut ens kaloribehov...

Många säger ju att man bara behöver äta 1200 kalorier men säger du det till mig så åker du på en käftsmäll. 1200 kalorier är FÖR LITE för att din kropp ska må bra, du ska kunna bygga muskler eller bara gå ner i vikt. För att räkna ut ditt kaloribehov använd dig av BMR-uträkningen. Bara googla så hittar ni. Mitt ligger på ca 1800 cal om dagen då jag vill bygga muskler och tappa fett. 

Måste man sluta äta onyttigt helt och hållet då? Nej! Vissa klarar absolut inte av det eller bara vill inte och de har en dag i veckan där de får äta vad de vill, hur mycket de vill. Och dessa personer är FIT! Men det är de andra 6 dagarna i veckan som gör skillnad.

You cant outweight a bad diet by just working out! Mat och träning går hand i hand.

Slutsats: Jag gick ner ca 15 kg under långsam tid då jag inte ändrade min kost direkt och jag vet att man har jävligt dåligt tålamod när det kommer till att gå ner i vikt och träna men långsamt är bäst. Gör ni för snabbt genom att till exempel svälta er så kommer ni bara få negativa effekter så som depression, ångest, blek och dålig hy och ful kropp. Bäst är att ändra sin kost och så smått börja träna. Hitta något mål som motiverar dig, som någon annans kropp eller en visst vikt. Men kom ihåg att vågen does not define who you are och väger även dina skelett, inre organ och muskler. Viktigast är vad du ser och tycker i spegeln!

Hur lyckas man?

2012-11-03
Vaknade för dryga halvtimmen sen, varför väcker inte min mor mig när det närmar sig helt oacceptabla timmar på dygnet att sova på. Jisses.

Men i alla fall. Tänkte ta upp ämnet "vara vän med sitt ex" idag och eftersom ni läser detta efter jag publicerat det så går det inte att ändra. 
Är detta ett ämne som är absolut omöjligt eller går det faktiskt att vara vän med sitt ex? Jag är tveksam till båda valen. Alla människor är ju olika och att man gör slut betyder inte att alla blir likadana - svin. Visst är man sårad och ledsen oavsett vem som gjorde slut vilket gör det ännu svårare att vara vänner efter allt som hänt. MEN. Låter man tiden läka såren något så kan man faktiskt bli vänner igen, med förutsättningarna att ni var riktigt bra vänner redan innan ni blev tillsammans. 

Jag är levande exempel på det, en av mina närmsta vänner är en kille som krossade mitt hjärta men eftersom vi var så goda vänner innan gav jag honom en ny chans men på mina villkor. Jag kan inte längre såras av honom och hela vänskapen är fantastisk, kan prata om allt och han lyssnar. Men vad vet jag, han kanske är ett undantag. 

Eftersom jag är fisk i stjärntecken ogillar jag att vara osams med någon som betyder det minsta lilla för mig så när jag senast fick hjärtat krossat och kniven genom ryggen mådde jag helt ofattbart dåligt - men när stormen avtog kände jag att jag ändå vill ha honom kvar, på ett vänskapligt plan då han ändå betydde mycket för mig när vi bara var vänner. Detta val kanske är ett big mistake då han sköter vår vänskap ytterst dåligt och det alltid varit jag som hört av mig, frågat saker och brytt mig - precis som en vän ska. Så nu är jag rätt trött på detta och då jag snabbt känner hur en människa beter sig och behandlar mig, behandlar jag alltid människor likadant tillbaka. Så som du vill bli behandlad ska du behandla andra människor. 
Vi får se hur denna vänskapen funkar, eller om den måste knycklas ihop och slängas i vedbrasan.

Vad tror ni, tror ni att man kan fortsätta vara vänner efter man haft ett intimt förflutet med varandra? Eller ska man helst skiljas åt för evigt och hålla tummarna för att man aldrig ses igen? 
Tell me!

Because my eyes tell the truth

2012-11-03

Frustration

2012-11-02
ohshxtmyles:

sexiest shit ever. trust me i know. haha. that moment where she wants to kiss you but she won’t? oh man i don’t think there’s anything else so teasing and soo sexy. the kiss doesn’t even have to happen. it’s just that moment. where you lock eyes. look down at each other’s lips. touch noses. and smile? shiett. ugh hha. 

När vi ändå är igång med tips

2012-11-02
Så tänkte jag även tipsa om filmer som är ett måste att ses. Typ som de där böckerna man kan köpa om x saker man måste se/göra/läsa/etc innan man dör. Och eftersom jag står till er tjänst kommer mina förslag här. Och jag lovar, de är sjukt bra. 

Skräckfilmer
Är man som jag lite smått beroende av adrenalinet när man blir rädd så ska man absolut se Paranormal Activity 3. Helst ensam också. Men jag brukar tända lampan när det blir alldeles för spännande och läskigt hehe... Andra filmer man bör se i denna kategorin är Dead Silence och den kinesiska versionen av the Eye. 

Komedier
Har man missat White Chicks så får man ta tummen ur röven och se denna sjukt roliga film. Och inte nog med att man får abs på köpet av allt skratt så har den även fina budskap som jag märkte först senast jag såg den. "OH HELL NO, HOLD MY POODLE!" Haha, åh så kul den är!
Har man dock sett denna nyligen så vill man nog inte se den igen så för er tänkte jag tipsa om några animerade filmer faktiskt, ni bör absolut se Madagaskar filmerna och Ice Age filmen med dinosaurierna. Åh gud vilken syrebrist jag fick av allt skratt från dessa filmer. Annars såklart även Harold&Kumar filmerna (dock bara de två första).

Drama
Tror nog med största sannolikhet att alla har hört talas om the Intouchables, den franska filmen om en förlamad rik gubbe som anställer en ghettokille till sin assistent. Sjukt jävla underbar film, har nog sett den ett par gånger på en och samma vecka just för att den är så himla bra.
Andra i denna kategorin är Vanilla Sky som är nog den film med den vackraste, yet most depressing, kärlekhistorian. Och alla citat från denna film är alltid klockrena. Ett citat från filmen kommer bli min nästa tatuering. 

Övriga/jag inte har en aning om genren:
Fight Club, the Boondock Saints, Lord of the Rings, Elles, Detachment, 10 things I hate about you, the Dark Knight, BRAVEHEART, Dumpa honom, Pretty Woman, the Good, the Bad and the Ugly, etcetcetc... listan kan bli enorm.

Musiktips

2012-11-02

Tänkte vara riktigt schysst och ge mina fina läsare lite musiktips så här på fredagseftermiddagen. Kan tillägga att jag lyssnar på i princip ALLT, och avskyr när jag får frågan "vad lyssnar du på för musik?". Svårt att determinera! Men till saken. Länkar alla till Spotify men de finns förhoppningsvis även på youtube för er som inte använder er av den musikkällan. Låtarna är inte bara amazing utan har även fantastiska texter.


Ray LaMontagne – You Are The Best Thing

"And baby, the way you move me it's crazy
It's like you see right through me
And you make it easier
You please me and you don't even have to try

Oh because, you are the best thing
You are the best thing
You are the best thing
Ever happened to me"

P!nk featuring Nate Ruess – Just Give Me A Reason
"Just give me a reason
Just a little bit's enough
Just a second we're not broken just bent
And we can learn to love againIt's in the stars
It's been written in the scars on our hearts
That we're not broken just bent
And we can learn to love again"

General Knas – Hetare Än Lava (med Syster Sol)
"ooh baby du är het het het
och jag faller för din charm,
när världen känns så kall är du där
och gör mig varm,
för du vet hur du ska tända upp min eld,
så flamman brinner vidare när morgonen blivit kväll,
när du gör mig sådär, förför mig sådär,
rör mig sakta stilla blir jag ett med allt som när,
jag blir galet kär men när du flexar sådär,
närmare är nära tills min kropp börjar att röra sig,
bombombombom som en vulkanexplosion,
våra kroppar smälter samman och vi sjunger samma ton,
ohohoh het attraktion,
som spränger murar, som krossar babylon"

Ben Harper – Sexual Healing
"Baby, you know I got sick this morning
A sea was storming up inside of me
Baby, I think I'm capsizing
Oh, the waves are rising
And when I get that feeling
I want sexual healing, sexual healing"

E-Dubble – Changed My Mind
"I went to sleep and I woke up dead
But I changed my mind and I want to live,
I went to sleep and I woke up dead
But I changed my mind and I want to breath,
I went to sleep and I woke up dead
But I changed my mind and I want to.."

 

Gamer girl

2012-11-02
De som känner mig rätt vet att jag är en riktigt gamer girl. Jag spelar nästan varje dag på min Ps3 och då är det inte tjejspel som gäller utan mestadels Battlefield, Call of Duty, Grand theft Auto eller Gran Turismo5. Och 9 utav 10 gånger sitter mitt headset på huvudet.

Ja, jag är en gamer girl. Och ingen dålig sådan, för på sin egna blogg får man faktiskt skryta, och rätt nyligen när jag körde Black Ops fick jag 6.00 i Kill Score. Det ni! Det är inte dåligt pinkat för att vara en tjej, om man nu får skylla på det..


Så om mina kära läsare någon gång vill köra med eller mot mig på Call of Duty, GT5 eller kanske GTA så lägg till mig på psn vettja! Mitt id är Liiooness. 

 cmon u guis. add me. i know u want to. cmon. rawr.

8 & 12 April 2013

2012-11-02

Chernobyl Diaries

2012-11-01
Läste om denna skräckfilm hos Becca (läs hennes blogg förresten på http://nossre.blogg.se!) och tänkte ge den en chans, Tjernobyl är ju en fantastikt intressant historia som idag, trots radioaktiviteten, har ett otroligt växt- och djurliv. Helt otroligt som sagt!


Men detta är ju dock en skräckfilm om något kring det hela antar jag.. Har precis satt på den så får se om den är något att ha. Annars tycker jag ju att Paranormal Activity 3 och det kinsesiska originalet av the Eye är bland mina skräckfilms-toppfavoriter. Vi hörs!

En rant

2012-11-01
Tänkte göra en jävligt ordentlig rant på killar i detta inlägget. Om ni tar illa upp, tycker jag har helt fucking fel eller håller med till fullo - kommentera och berätta.

I alla fall. Vad är det för fel på killar? Nu är detta inte bara från min point of view, utan detsamma har jag hört från mina nära och kära liksom andra man känner mindre väl. Man dejtar en kille. Wow, big mistake - det visar sig att han har en flickvän sedan en månad tillbaka och ni hade intimt sex helgen innan du fick reda på det. Toppen. Man är tillsammans med en annan kille. Big mistake, sis/bro. Det visar sig att han har sexchattat med flera olika tjejer. Amazing feeling there. Man har precis firat ett år tillsammans. Men du kommer hem och upptäcker att din partner har kollat igenom din hårddisk. Senare får du reda på att han även kollar igenom din mobil. Och buggat lägenheten.

Vad finns det för idioter i sjön egentligen? Ens vänner säger ju varje gång, det finns många fiskar i sjön men om det finns så många muterade jävlar, vågar man fiska då? Jag är tveksam. 

Och inte verkar det vara annorlunda för de som är lagda åt andra hållet. Killar är idioter, oavsett hetero eller bi/homo. För helvete. Var är min drömprins?

Åh. Suck. Orkar inte. Man vill inte riskera få hjärtat krossat återigen och man vill inte heller få kniven i ryggen. 

Men samtidigt VET man att det finns drömprinsar där ute. De som håller sig trogna, litar på en och älskar en till fullo. Men det verkar som de är en utdöende art. 


Ensam är stark. Ensam är att hålla sitt hjärta i alla delar. Ensam är inga tårar. Men ensam är också en jävla sexuell frustration. Och det är ensamt.

Hos Beccson

2012-11-01

Är hos min fina och kära vän Becca och förut såg vi på första avsnittet av Torka aldrig tårar utan handskar och som jag sa med Boondock Saints så måste ni även se denna serie.

Nu slösurfar vi lite bara med fantastisk musik i bakgrunden, ni får ha det så bra tills jag bloggar igen.

Puss på er!


The Boondock Saints

2012-11-01
Om ni har missat denna fantastika film så får ni se till att se den snarast. Håller på att kolla den just nu och det är verkligen ett mästerverk. Willem Dafoe är som alltid en klockren skådespelare.

Ni måste se den!


Mina träningsresultat

2012-11-01
Som ni kanske vet/kommer ihåg så skaffade jag ett gymkort på Malkars 2011 och tränade där ett år, men hur jag åt var mer eller mindre som förut (dock en förbättring, men mycket långsam sådan.. kakmonstret som jag är). Detta ledde såklart till extremt långsamt resultat utseendemässigt, men när jag sedan blev vegan i maj 2012 har resultaten kommit att bli snabbare än någonsin innan.

Jag tränade inte på gym från ungefär Mars-September i år men gjorde olika träningsvideor hemma, använde mina hantlar och sprang ibland ute. Detta räckte ju såklart inte, jag ville få större och starkare muskler och detta kunde endast fixas via ett gymmedlemskap. Så jag köpte medlemskap på Friskis&Svettis i samband med att jag valde "träning som vegan" som projektarbete nu i trean. Toppen val, billigt och amazing!

Har redan börjat märka av att mina biceps är större (när jag spänner dem... såklart) och även kan jag se mitt fyrpack oavsett om jag spänner mig eller inte. Rumpan är större, fått ett lyft och benen har slankat ner. Så som jag vill att det ska gå, alltså! 
Men nu har jag under cirka 2-3 veckors tid blivit långsamt förkyld så har inte tränat under denna tid, vilket såklart gör mig ledsen. Är ju helt galen i min träning!

Men i alla fall, tänkte lägga upp en bild som visar hyffsat hur det har gått hittills från min start till ungefär nu.
Detta var 2010, tror det var i mars... Horrible!!

Och nu! Denna bild är dock tagen under den tid jag långsamt började bli sjuk. But you can see my abs!!!

Kollar man på mina stats så har jag gått från 78 cm i midja (!!!) till 68 cm senast jag mätte. Amazing med andra ord! Woppaaahhh!!!

How you doin'?

2012-11-01

IM BACK!

2012-11-01
Ja, ni läste rätt och kom in på min blogg igen. Tog precis bort mitt lösenordskydd på bloggen för nu känner jag att bloggsuget är ta mig fan tillbaka! Hoppas det håller i sig nu bara och inte försvinner efter nått inlägg som förut...

Tänkte inte säga så mycket i detta inlägget, utan det kommer så småningom. Är rätt förkyld just nu men på förbättringvägen så nu när jag sitter mycket hemma på mitt arsel kan ni förvänta er flera inlägg.

Hörs snart!
 
Btw jag har skaffat linser! Bilden togs igår när det kändes som mitt huvud skulle - literally - explodera, därav mitt ansiktsuttryck.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus