Förlåt... ♥

2010-10-30
Gammal bild, det ser ni på ögonbrynen väl? haha. Rätt så mycket retuscherad, men det ser ni ju.

Ursäkta mig för det förra inlägget, men var sur på hela dagen och situationen jag satt i för tillfället. Är glad och positiv nu dock, har nämligen mailat in den svenska filmrecensionen om Troja (nåde den som föreslår att se den med mig..) och lyckades faktiskt skriva över en sida! Måste vara Annika som har fått mig att "banta" på mitt skrivande. Suck.

I alla fall. Ska alldeles strax avsluta detta inlägget och rasta Simbwa för sista rundan och därefter krypa till kojs, förmodligen med hunden som sällskap.. Vi vet väl alla vem jag egentligen skulle vilja ha där, bredvid mig som värmer mig utan att veta om det, eftersom kroppsvärme hjälper mycket. Men snart skulle det leda till mer, bara en av oss tog initiativet... Vilket jag hoppas sker nästa gång, snälla låt det vara under lovet! Annars kommer jag ge upp. Jag menar. Två hela veckor utan att umgås igen? Då är det ju kört. Han vill inte. Då ska jag inte kämpa. Men tills dess, darlings. Tills dess ska jag kämpa och hålla hoppet högt.

Jag gillar dig. Jag saknar dig. Men vill jag ha dig? Tvivlar jag? Det låter jag bli osagt tills jag vet vad du vill.

Fredagsmys..

2010-10-29
..med plugg och kakor samt en riktigt jobbig förkylning. Låter kul va? :) 
Är egentligen lite sur så borde kanske inte blogga, därav blir det ett kort inlägg med koncentration på:

VAR HAR HÄNT MED ERA KOMMENTARER?!

Moonlight or sunshine, morning or nightime

2010-10-27
Jag och Fille i måndags. Jag var halvt sjuk så ridningen gick inte så pass bra som veckan innan. :(

Värsta sjuksymptomet måste ha varit när jag vaknade klockan 03.00 inatt av den största smärtan som uppenbarade sig i halsont. Turligt nog tvingade jag mig att somna om och vaknade med något mer lindrig halsont. I skrivande stund har jag inte så ont i halsen längre utan mer känslan av bomull i huvudet, snorighet och täppt i halsen och uppåt. Försöker intala mig att glass hjälper dunderbra mot förkylningen plus att det smakar gott betyder att mina smaklökar fortfarande lever. Positivitet så det ryker om det här hemma. 
Smsade tidigare med Fanny och det var rena rama mongosmsen och jag försökte skratta men blev helt orklös efter bara lite fniss. Suck. Aja. Känns som jag har mer energi nu ändå så!

Byter ämne, tycker ni läsare ska ge the Perishers en chans, lyssna på låtarna 8AM Departure, My Heart, My Own samt alla andra låtar på deras skivor ;) Älskar sångarens röst, instrumenten samt texterna. Känner igen mig, drömmer mig bort och bara är för tillfället. 

Simbwa hälsar.

Sorry

2010-10-26
Har inte orkat dra igång datorn och inte känt ett jättestort tvång på att använda den heller eftersom jag har internet på mobilen. Visst, hade kunnat blogga från mobilen OM JAG VISSTE HUR MAN GÖR. Och det orkar jag inte ta reda på. Haha! Lat eller vadå?

Har annars haft det ganska bra... Eller? Egentligen rätt ensamt, men lugnt. Dock så har jag gått & blivit sjuk idag, vilket SUGER för jag hatar att må piss, även om man har "rätten" att vara ledig från skolan.. ;PpPPPPpPppp. Är nog värre än en kille som blivit sjuk. Tror faktiskt det. Ingen ironi här inte. Inte alls.

Måste bara inflika en sak. Min säng luktar gott. Och jag är sjuk. Adderar man dessa blir summan sängliggande med ett lurigt smil på läpparna. Sådetså.

High Five! Ingen kram alltså, vill ju inte smitta er nu när jag är sjuk.

All I've ever asked for

2010-10-24
Igår var en underbar dag. Idag är känslorna förändrade och i och med att du reser iväg en vecka, blir livet en pina. Du luktar gott. Du är varm. Jag faller för ditt underbara leende och dina fina ögon. Den där kramen vi delade kändes så speciell och jag blev helt trygg inombords. Jag var idiotisk som likt att campa i CS inte följde med till busshållplatsen, men jag kan inte sluta tänka på dig. Du är underbar, fantastisk och kanske till och med allt jag någonsin önskat. 
Hur ska jag klara en vecka utan dig när vi setts varje dag i skolan och att avsluta det hela med en mysig dag i min säng? Och att du lämnade din underbara doft i min säng gör mig galen. 

Nej nu ska jag drömma vidare. Vi hörs.

Lördag

2010-10-22
Är det en mycket händelserik dag. Högskoleprovet skall göras, dock ska inte jag göra det. Lite tidigt enligt mig, plus att det skulle gå skit i dagens läge. Därefter en hel del filmtittande... Haha. *NERVOUS* Gaaah. Men kommer uppdatera imorn kväll (förhoppningsvis) om dagens tidigare historik. Blir galen här hemma. Måste alltså hitta på något som gör att jag tänker på annat. Alltså blir det gå till papi med hunden och min mycket intressanta historiatidning som jag köpte idag. Historia måste ju, om något, kunna fånga min koncentration!

Adiós. Ciao. Mors.

Matte

2010-10-20
Talar i skrivande stund med Amanda (http://taggar.blogg.se) och försöker plugga matte inför morgondagens prov, vilket går sådär om jag ska vara ärlig... Hehe.  Men det går, bara lite långsamt. Kaaaanske beror på att jag sitter vid datorn samtidigt och talar i telefon. Kanske är en orsak. 

Min låt som jag då och då dyrkar, liksom videon. http://www.youtube.com/watch?v=UZMYIJ6mlMw GUDALIK! If you get what I mean ;)

Kram på er, nu måste jag fortsätta med matten!

Om en stund

2010-10-18

Vill till Barcelona... Nu tack!

Sitter här och klagar på mitt dåliga blodomlopp som suger på att hålla jämn värme i kroppen. Jag fryser alltså. Trots att jag har mössa och halsduk på mig! Kanske skulle behöva en kram... Hihi, ja åh, en varm och mysigt lång kram! Det skulle sitta fint. Hmm, det för tankarna till att jag vill någon gång snart ge ut gratis kramar i stan! Tänk vad kul och glatt att ge ut gratis kramar till alla som behöver det. Tänker dock inte göra det själv utan vill ha någon med mig så det går "snabbare" att ge ut gratis kramar, exempelvis en lördag förmiddag. Underbart ju.

Annars väntar jag även på Rebecca Persson som jag verkligen hoppas att hon inte har somnat, i så fall att hon vaknar nu snart, så hon kan komma hit och ge mig en kram.. Och även skjutsa "lilla" mig till stallet, hon erbjöd ju det igår :D Vilket förhoppningsvis leder till att vi talar ut om allt och lite till. Hon är ju trots allt en av mina bästa vänner, även fast hon sover bort viktiga timmar... Haha. 

För övrigt fick jag tillbaka sista biologi uppgiften idag, som jag inte alls gjorde bra. USCH. Där brast det, nu fasen måste jag ta tag ordentligt i saker och ting och verkligen lägga lite energi i saker. Menar. Det är jäkligt stor skillnad på att ligga på gränsen till MVG (där det enda som saknas är källhandvisningar i texten) och bara ett simpelt VG. FY FAN. Nej nu jävlar ska hjärnan explodera av kunskap.

Vi hörs.

Söndagen före måndagen

2010-10-17
Jag gillar att skriva, det är roligt och nyttigt att få ur sig lite energi. Håller just nu på att hitta "ny" musik, snarare äldre än nyskapade men nya låtar för mig eftersom jag inte tidigare lyssnat på exempelvis the Rolling Stones eller Jimi Hendrix. Vissa låtar får inte alls min uppmärksamhet, de fastnar liksom inte och låter mig då gå vidare till nästa intressanta låtval.

Väntar annars på att Amanda ska logga in och skicka lite bilder till mig. Ska bli underbart att se dem igen! Hehe. Vi jobbade duktigt tycker jag även om det bitvis blev riktigt kallt om händerna. Vi båda var söta, men fasiken att jag inte fotade Amanda! Men det får bli nästa gång, ja, för en gång till ska det bli!

Annars tänkte jag ta och plugga lite matte, är faktiskt lite sugen på det! Kanske beror på att vi har arbetsområdet procent och ekvationer (eller har vi?). Ääälskar ekvationer! Grymt roligt och lätt. Kanske är därför det är kul. Äsch. Vi får se om jag lyckas komma igång!
Men ska sluta svamla om inget speciellt nu, vi hörs kanske imorgon! Kramis.

Några minuter innan midnatt

2010-10-17
Jag kan ligga i timmar och bara fantisera om hur det kan vara och hur det varit. Hur drömmar kan ha rätt, och hur de kan ha fel. Men vad hjälper det, hur jag än tänker så gör jag på samma sätt som förr. Jag ändrar mig inte. Men jag gillar det. Jag gillar att ligga i timmar och bara tänka. På dig. På mig. Och på oss. Det hjälper.

Jag vet inte riktigt vad jag ska låta er läsa, är ganska tom i bollen. Kan i alla fall nämna att FC Barcelona vann idag och gav listettan Valencia sin första förlust med 2-1! Segern är ljuv...

Imorgon (idag iofs, för nu har klockan slagit över tolv) ska jag umgås med underbara Amanda, hon ska vara fotografisk och fota mig, innan det ska vi fixa mig ruskigt fin så hennes bilder blir perfekta. Förhoppningsvis får jag även fota henne! Tror vi båda vill ha nya profilbilder till fejjan.. Och msn för min del! Ska bli riktigt skoj och utmanande :D

Men nu ska jag rasta vovven och sova gott.
Vi hörs kanske imorn kväll, kram.

Suavemente, besame...

2010-10-15
If you don't go after what you want, you'll never have it. Be brave to step forward, throw away your fear of risks and never give up!

Underbart citat. Funderar på att skriva en bok, novell, eller liknande men så kommer jag på - jag skulle aldrig lyckas färdigställa den. Visst skulle det gå bra och framåt i början, men jag som tröttnar så fort skulle bara lägga undan den och skjuta upp skapelsen.. Tja, man kan väl aldrig ha det bästa av alla världar?

Just nu, i skrivande stund, sjunger jag med i en underbar låt (http://www.youtube.com/watch?v=i1o9HMGaWxM) och funderar på vad jag ska skriva i nästa mening. Om jag ska vara helt ärlig så skriver jag aldrig det jag försöker planera att skriva, utan det blir bara något i farten. 
Och självklart så dagdrömmer/fantiserar jag lite om den dagen då jag antingen blir lycklig eller bara likgiltig. För, som min heliga vän Sigge citerade en gång, inget är värre än likgiltighet, det är motsatsen till alla känslor. Sant. Nej nu fasen ska jag vara positiv. Skitsamma vad som händer jag lär överleva och fortplanta mig senare i livet. HEHE nej men sluta låta så biologisk Emma. Ni vet vad jag menar. Livet går vidare, det är kort så ingen idé att fastna om det inte går som man vill. 

Ååhh jag vill... Håll tummarna! Även om det inte verkar hjälpa.. Ni är underbara som ens läser min blogg och ägnar en tanke åt mig och mitt förvirrade liv.

Kram

Du är min olikhet

2010-10-13
Jag är rädd för att uttrycka mig i skrift och tal eftersom ingenting är säkert än. Jag är rädd för att bli heartbroken. Jag är till och med rädd för att du ska ha äkta känslor för mig. För jag är nybörjare på det här området, jag har blivit heartbroken förr men aldrig känt så här starkt för någon förut. Jag går långsamt fram för att inte känna mig för på enligt dig, fast jag är nog för på ändå. Jag utmanar mig själv, tänker att jag inte har något att förlora vad jag än gör mot dig, skriva till dig på msn eller bara försöka få ögonkontakt i skolan. Mina vänner intalar mig att du ser något i mig, men eftersom de inte har dina ord eller verkligen känner dig vågar jag inte tro dem. Deras komplimanger stärker mitt självförtroende och höjer mitt humör, men inte lika mycket som du gör genom att bara säga hej. Men du kan sänka det lika fort när du kommunicerar med andra tjejer i min omkrets.. Vet att det är sinnessjukt, du ska ju kunna och få kommunicera med vem som helst, men jag kan inte styra mina känslor eftersom jag inte vet vad du känner. Jag är rädd. Försiktig. Avvaktande. I skolan vill jag inte ta upp något som vi har sagt för oss själva då någon annan kan höra och att dina svar blir annorlunda, jag vill ju tro att du också är försiktig och vågar kanske inte svara ärligt om mina vänner är nära. Jag själv blir ju sådan. Det är mänskligt. 
Egentligen är du långt ifrån "min typ", men som man säger "olika attraherar varandra" så kan jag bara hålla med. Du är min olikhet. Jag tycker om det. Min kropp dras till det. Du får mig att le för mig själv när du dyker upp i mina tankar. Du får mig att fnissa när mina vänner säger att de kan se oss tillsammans. Jag vill veta vad du känner. Så vi båda kan gå vidare, antingen hand i hand eller skiljda åt olika håll.

Ser ni?

2010-10-11
Undrar om ni läsare kan se min nya design (och nej, det är inte det nya, spännande projekten som ska komma!) för det kan inte jag, i alla fall inte på min mors dator. Kan dock se den på min mobil, konstigt tycker jag!

Vet att dessa inlägg blir korta och innehållsfattiga just nu, men snart så.. Den som väntar på något gott, väntar alltid för länge! haha . Precis.


Kram

Känner mig fri

2010-10-10
Har äntligen gjort klart och mailat in den där satans biologiuppgiften som hängt efter mig hela veckan! Så nu känner jag mig fri. Håller i skrivande stund på att göra det där spännande och nya jag berättade om förut. Snart kommer det! (Om jag blir nöjd då.. Hehe)

Langar det så fort jag kommer på hur jag ska gå till väga!

05.40

2010-10-10
Vid den tiden ringde klockan imorse. Inte kul. Är trött, frusen och inte sugen alls på jour i stallet. Men det är ju bara 6h (07.00-13.00) man ska jobba där.. Får hoppas mitt mobilbatteri räcker hela tiden så min musik får tiden att gå snabbare! Måste också hålla tummarna för att det snart blir ljust och varmt, nu är det verkligen mörkt ute och dimma? Usch. Påkörd lär jag också bli. Haha! Tur att man har sovmorgon till 12.15 imorn.. Åh.

Men vi hörs

Måste få gjort

2010-10-09
Spanien vann igår mot Litauen, 3-1.. Min häst blev halt och fick gå av planen. :( Poor Ramos!

Här kommer
en kort lista på vad jag måste få gjort under första året på gymnasiet!

1. Läsa boken Cirkus Pilo, för att skrämma mig själv (handlingen innefattar mycket onda clowner)
2. Uppleva världens roligaste halloweenfest! Måste hitta en bara, sen blir det var man gör den till :P
3. Få längre hår. Jag sparar. Det går långsamt. 
4. Testa på en ny sak här på bloggen (om jag någongång får det gjort, påminn mig!)
5. Byta design på bloggen.
6. Åka utomlands. Och ja, sommarlovet 2011 räknas.
7. Springa 5km på max 25min.
8. Åka ner till syster (hon bor i Århus).
9. Bli solbrun.
10. Få snyggare rumpa.


Nu orkar jag inte mer, ska dra ut med hunden och sedan till far där käket väntar.
Kram på er.

Och jävlar. Måste skriva klart och maila in biologiuppgiften!! Men det gör jag snabbt. Förhoppningsvis promenad med Sigge senare också och rensa tankarna.
Nu. Nu går jag.

Tidsfördriv för er att läsa

2010-10-07

1. Är du singel nu? Yesbox

2. Föredrar du långa förhållanden istället för korta? Långa! Fast det beror på, vissa förhållanden passar bara att vara korta annars försvinner "glöden".

3. Är du redo o satsa på ett seriöst förhållande nu? Jaa.. känns så i alla fall! :)

4. När hade du sex senast? Ehm.. april, maj?

5. Har du kört oskyddat sex? Ja, men önskade jag haft kondom, blev skitorolig ifall jag blivit gravid! Eller fått en STD. Peppar, peppar ta i trä att det inte blev så alltså!

7. Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? Ja, men vi blev tillsammans igen. Men idag har han ett lyckligare förhållande (de firade 1år igår!! :D) och jag mår bättre och är gladare även för det. Han är en av mina bästa vänner idag.

8. Har du någon gång varit riktigt svartsjuk? Har jag säkert varit! Kan bli en riktig djävul ibland.

9. Har du hållt på med någon för att göra någon annan svartsjuk? Ja, men det är hemskt. Brukar tänka nu för tiden "hur hade jag känt om denna personen gjort samma sak mot mig?". Det gör mig till en bättre människa!

10. Haft sex på fyllan? Nej, blir inte full! ;)

11. Sagt jag älskar dig till någon utan att mena det? Nej aldrig.

12. Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat det? Ja..

13. Sparat något från ett gammalt förhållande? Nej!

14. Somnat gråtande pga kärleken? Ja.

15. Varit på en blind date? Nä, eller har jag? haha

16. Varit otrogen? Nej! Skulle aldrig kunna vara det mot någon man ska vara trogen mot.

17. Ångrade du dig? :)

18. Har du lätt att bli kär? Nej, verkligen inte..

19. Har du någonsin varit kär? 1 gång och då var det äkta.

20. Har någon du varit tillsammans med ljugit för dig? Ja...


KOMPISAR

1. Har du nån bästa vän? Har flera men Sigrid Skarsgård har en extra stor plats!

2. Är du ofta med dina vänner? Nja, svårt att hitta tid ibland.

3. Vad brukar ni hitta på? All möjlig craziness

4. Bästa minnet med nån vän? När jag och Sigge såg Spanien ta guldet! MEN HAR FLERA BÄSTA MINNEN

5. Säg namnen på någon riktigt bra vän? Simon!

6. Kan du vara dig själv med dina kompisar? Jag är mig själv inför alla, ibland lite väl galen kanske.

7. Har du hatat din bästa vän? Nej aldrig. Man kan inte hata någon, har min mamma sagt. Hat är något väldigt starkt, negativt.

8. Litar du på din bästa vän? Absolut.

10. Har någon av dina närmaste vänner någonsin svikit dig? Det har hänt.

11. Har någon av dina närmaste vänner fått dig att gråta? Yes

12. Vart bor din bästa vän? Nära vasaskolan och netto! Haha.

13. Snackar du och dina vänner mycket skit om andra? Nope.

14. Har du ljugit för någon kompis någongång? Kompis.. ja!

15. Har någon kompis ljugit för dig någongång? Troligt.

16. Ljuger du för dina vänner ofta? NEJ! Vänner ljuger man inte för, bara om det gäller deras egna bästa.

17. Vilken kompis var du senast med? Annie på stan?

18. Ställer du upp för dina vänner ofta? ALLTID! Finns alltid här för er darlings.

19. Vilka/Vem är du mest med i din klass på skolan? Annie, Amanda, Tua... Mest dem, men flera andra också.

20. Två stycken vänner som du känt sen du var liten? Sigrid och Annie? Vi gick på samma dagis/skola sen svek hon men hamnade i min klass på gymnasiet :D Så hon gills!


SISTA SOM

1. Du fick en puss av? Ehhh simbwa! haha, annars x-et...

2. Sov med dig i samma säng? Åhh, ehh... ? Minns fan inte, e mobbad :)

3. Du delade ett riktigt skratt med? Annie!

4. Du gick på bio med? Mami och brorsan! Vi såg Toy Story 3D, fett sorlig och rolig! (läskig också)

5. Du höll i handen? Svårt med det

6. Du gick på stan med? Annie

7. Du delade en pizza med? 1. Äter inte pizza (tycker inte det är gott längre) 2. Delar inte :D

8. Du ringde? Papi men han svarade inte (jobbade)

9. Skickade ett sms till dig? Mi padre

10. Du kramade? Amanda!

11. Gjorde dig lite besviken? "Eva"....

12. Gjorde dig mycket besviken? Mig själv (jag själv?)... Suck

13. Du skrev med på msn? Amandiiis.

14. Du snackade skit om? Oj, eh? Vet inte!

15. Du åkte bil med? Mitt x.. och det var liksom i februari-april någongång, fatta ofta jag åker bil! haha

16. Gav dig en komplimang? Simon :)

17. Du kollade på film med? Klassen

18. Du åt med på resturang? Mi familia

19. Betalade något åt dig? Jag själv

20. Grät inför dig? Nadie. Ingen.


Har jag blivit svagare?

2010-10-07
Känner att jag inte är lika stark inombords som förut. Har fortfarande inte gått osminkad till skolan. För jag vågar inte. Mina tankar om vad andra ska se och tycka ger ett absolut stopp kring det. Nästan omöjligt att ens gå med mjukisar till skolan faktiskt. Hade dock det idag (sköönt) men kände mig inte 100% snygg. Vilket jag borde känna, vare sig jag är naken eller har på mig en clowndräkt. Vi får se hur det går.

I alla fall har denna vecka varit verkligen mindre bra för mig, har skjutit upp skolarbeten och stressat och varit skittrött om morgnarna och inte kunnat koncentrera mig (bara skrattat på lektionerna)... Samt känt mig ganska ful och ofräsch. Usch. Behöver sola, det skulle kännas så himla uppfräschande! Får ta och fixa det i helgen.. Kanske efter stalljouren på söndag? Behöver även pallra mig in till stan för att prova en klänning och förhoppningsvis köpa den.. Vill ju inte vara helt ful även om jag inte ställer upp på suit-up-day på min skola (nu på onsdag).

Vi hörs!
Btw, kanske kommer upp något nytt och spännande inom några dagar!


There's a possibility

2010-10-01

What if I'm the one for you,
And you're the one for me, what if?

If you are the one, then us meeting here is fate

Baby, what if?
Jason Derulo – What If (länk)

--

Oh his eyes, his eyes
Make the stars look like they're not shining
When you smile,
My whole world stops and stares for awhile

His lips, his lips
I could kiss them all day if he'd let me
Bruno Mars – Just The Way You Are (länk)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus