Ugh

2012-12-23

Detta är väldigt sant.


Vad är ert kroppsideal?

2012-12-20
Alla har vi olika mål med våra kroppar, vissa vill se ut så och andra si. Vissa bryr sig inte alls och vissa bryr sig alldeles för mycket. Men jag tänkte vara lite nyfiken och fråga er vad era kroppsideal är, om ni jämför med någon modell, kändis, fitnessmodell, vad som. 

Mitt ideal är väldigt brett och de kroppar jag ser som "vill haaa" tillhör alltid olika kvinnor. Men mestadels vill jag bli fit, smal men med muskler. Inte som en bodybuilder, för det orkar jag inte träna till i år som vi tjejer skulle behöva i så fall, utan mindre massa.
 
Slänger in lite bilder på kroppar jag villlllll ha som min egna mesta dels av tiden;
 

Svar på kommentar

2012-12-20
 

Videoinlägg på g!

2012-12-19
Fick en fråga av en läsare som frågade vad jag äter i vanliga fall. Ska bara redigera och slänga upp den på youtube så kommer den strax upp.

x

Nu är du borta ur mitt liv

2012-12-19


Fikatajm

2012-12-19

Med hunden och Pinocchio i bakgrunden. Tror nog Simbwa kommer bli riktigt skraj när läskigaste scenen kommer, ni vet på ön där alla pojkar blir åsnor. Läskigt värre!

Nomnom


Är man cool så är man

2012-12-18

Jag har alltid varit ett olycksbarn, skadat mig, förstört saker, brutit ben, fått jack i huvudet, fått hjärtat krossat, skämt ut mig med mera.

Så idag när jag skulle sätta på mig glasögonen blev jag inte förvånad när min tanke "nu tappar jag de säkert och ett glas trillar ur" blev sann. Är väl synsk också, men vad är det att hurra när man bara förföljs av otur?

Kanske den där spegeln jag krossade när jag inte ens var i rummet ger mig sju års olycka? Hoppas inte :(

Så vad kan man då göra? Är för lat för att slåss med mitt tålamod när det gäller att sätta i linserna så tar helt enkelt mina solglasögon. Haha!

Cool brud va?


Utspårat, långt och galet träningsinlägg

2012-12-17

Såg att min vän tränade rumpan på facebook så självklart blev mitt sug på att träna enormt. Slänger snabbt undan chipsen jag svullat mig med och slänger på träningsbhn.

Har ätit riktigt hemskt de senaste dagarna, chips, kakor, choklad - you name it och även druckit mer alkohol (festat, ingen alkoholist hehe) och även läsk vilket jag aldrig annars gör så kroppen mår ju hur dåligt som helst. Förväntade mig även att jag skulle ha gått upp sisådär ~5kg av detta levnadssätt - för träna har jag inte heller gjort regelbundet på mer eller mindre 1,5 månad av olika anledningar (sjuk, lat, lat, sjuk, för mycket folk på gymmet osv).

Så jag kände att mitt levnadssätt måste förändras till hur det var innan igen. Var också senast första dagen i december jag vägde mig så tänkte att det vågen sa skulle spurta min vilja till förändring så in i baljan. Men när jag ställde mig på vågen blev min mun lika stor som typ.. En toalettring (ligger i badet och fantasin är stor..). Vågen sa 53,9 kg. Vad in i helvete! Inte är batteriet på väg att dö så det visar fel heller för bytte väldigt nyligen och jag stod inte med ena benet på golvet. Helt hänförd. Hur? Vad? Varför? Men hallå!

Det går ju inte ihop alls. Har bara degat hemma och ätit 80% av tiden, hur kan det leda till att jag förlorar vikt?

Ett enkelt svar. Jag har förlorat alla mina muskler. Fy fan, hemskt. Och inte pallar jag dra till gymmet nu när det är smockat med folk så muskelbyggandet får helt enkelt vänta mot slutet av januari då folken börjar försvinna från gymmet "för att resultaten inte kommer snabbt nog". Kommer jag bli deprimerad? Kommer jag få ångest?

Svar ja. NEJ FYFAN ÅÅH JAG VILL JU GÖRA SQUATS MED BARBELL. Träna röven så jag knappt kan sitta ned, träna benen så jag trillar nedför trappan på gymmet, träna armarna så jag inte får ner mina skor från högsta hyllan på gymmet. Träna min mage så jag knappt kan skratta utan att det gör ont.

Jag har helt enkelt hamnat i helvetet. Man kunde ju åtminstone önska att det syns att jag väger mindre än tvärtom. Bittra helvete.


If I get a 'lil prettier,

2012-12-17

Can I be you baby?
You tell me life is'nt that hard


En bekännelse

2012-12-16

Som ni vet tror jag väldigt mycket på astrologi och ni vet också hur heartbroken jag varit de senaste månaderna.

Kollar man då till våra stjärntecken så passar vi egentligen inte ens ihop, han är aries (vädur) och jag är pisces (fisk). Men det är svårt att som pisces komma över nån om man en gång brytt sig så mycket om den andra, vilket jag har gjort. Han betydde mer för mig än jag någonsin hade kunnat ana, men en dag rann bägaren över.

Jag hade fått nog. Det hela började med att han ljög för mig om en annan tjej, men jag viftade bort det för litade på hans lögner. Sedan träffades vi i slutet på juli och jag spenderade en helg hos honom. Jag hade dock kollapsat dagarna innan och hade inte återhämtat mig så allt blev inte som man hade förväntat sig, men vafan tror man att man ska dö så har man väl inte så mycket energi och är som vanligt egentligen. Vi hade i alla fall sex, och det var det bästa sexet jag någonsin haft. Trots att det bara varade några få minuter innan han kom.

Men det värsta kommer. Jag åkte hem och när jag väl kommit hem, typ en dag efter eller något, så fick jag reda på något som skulle få hela min värld att vändas upp och ner. Jag fick reda på att han hade flickvän sedan en månad tillbaka. Han var otrogen mot henne med mig. Jag trodde jag skulle dö. Tårarna rann, jag ville spy för kände mig så äcklad av mig själv för att jag gjort något (iofs omedvetet) jag står så emot. Och stackars hans tjej.

Det finns idioter överallt. Men vi bröt vänskapen, slutade snacka efter att han inte kunnat förklara sig själv och lovat att han skulle berätta för sin tjej. Tror ni han gjorde det? Självklart inte. Det gick nån månad, sedan tog vi upp vänskapen igen för det var ändå en bra vänskap innan. Det var frid och fröjd, tills en natt. Jag fick fyllesms. Fick höra att jag är grovt snygg och det ena med det andra. Även om man är full så är det fel om man har flickvän. Men det lugnade ner sig efter det.

Tills vi hörde varandras röster när vi spelade tillsammans. Det var cool, inget speciellt. Men efteråt spårade smsen ur. Det hela hamnade kring ämnet, ja gissa. Sex. Alltihop var fel, men samtidigt tänkte jag "det är han som är i förhållande, inte jag. Det är han som ska hålla sig trogen." Självklart ska jag respektera deras förhållande, men då sket jag fullständigt i det.

Men som sagt rann bägaren över. Jag kollade hans tjej på facebook. Vad hade hon på sig om inte knappt något alls? I bh och solglasögon står hon, och visst man ska få ha på sig vad man vill men hon är ändå tjugo år. Ord som attention-whore, slampigt klädd osv slängdes ur min min snabbare än blixten. Trodde självklart att han skulle stå upp för sin tjej direkt och försvara henne men fick endast "jaha" som svar. Man börjar ju undra.

Så jag gick verkligen över gränsen och snackade med det hela med en som kan massor om astrologi och hon förstod, även om det var väldigt fel av mig. Hon sa att jag borde be honom att bara "fuck off", vilket jag vill. Hoppades på att han skulle avbryta kontakten helt efter allt jag sa från början men det gjorde han inte, och jag vill ändå att det ska vara hans val. Så nu ignorerar han mig bara så vet inte när jag ska kunna säga det till honom. Har även en sjuk vilja i mig att berätta saker för hans tjej men det är bara fel, jag ska inte lägga mig i deras förhållande som är byggt på lögner. Det är upp till dem.

Sjukt lång bekännelse, den som orkade läsa allt- cred till dig. Det är en lång story och väldigt komplicerat men livet är ju aldrig en dans på rosor, för även rosor har taggar.


Kom ihåg

2012-12-15
Att vatten är det bästa du kan dricka och du bör dricka åtta glas vatten om dagen för att din kropp ska må bra. Vatten har många fördelar som till exempel ser till att du inte äter för mycket då törst ibland kan misstas för hunger. Det ger dig även en fräsch och frisk hy, hår och läppar.
 
Så drick på!
 

It ain't over

2012-12-15
 
 
I guess you haven’t told her how you and me used to kiss,
If not, I’ll be the first in line to punch you with that fist.
If that is what it takes to get you back, then it ain’t over ‘till it’s over,
It ain’t over ‘till it’s over.

REMEMBER

2012-12-15

Jag älskar Svampbob

2012-12-12

Men mest Patrick, eller Pata som han kallas av Svampbob. Så sjukt jävla rolig haha, han borde ju nästan ha huvudrollen alltså.

Bilden är från avsnittet när arbetsnarkomanen Svampbob blir psykiskt sjuk för att han måste gå på semester. Haha jag dör med tårar i ögonen!


En galen resa

2012-12-07

Det har varit en lång men händelserik resa, jag har gått ner mer än 17 kg, byggt muskelmassa och här är en bild som visar en någorlunda skillnad. Den till vänster är tagen första januari i år medan den andra är tagen idag, sjunde december.

Men än är resan inte slut. Men det är alltid underbart att se en synlig skillnad i spegeln i jämförelse med hur man såg ut innan.

Härligt!


Ett barn på nytt

2012-12-07

Säger bara - Kinderägg!! Känner mig som ett barn på nytt.

Älskar Sid också. Annie fick den söta valrossen haha.


Forget what I said!

2012-12-04

Låter bilden tala. Ouch.


Nomnom

2012-12-02

Nomnom med varm choklad så här mitt i vintern. Mängden snö som ligger utanför gör ju suget på varm choklad större än någonsin annars. Vegansk såklart, utan socker.

Gott!


Ingen pouch på denna mage

2012-12-02

Mycket ligger bakom en platt mage, och jag är glad att ha fler "platt-mage-dagar" än uppblåsta.

Hard workwork!


Håkan Hellström

2012-12-02


Ibland blir man något man inte föddes som

2012-12-02

Som jävligt brun! Weho, första gången typ som jag fått någorlunda skillnad efter att ha solat. Ska försöka ligga i med solandet nu så inte färgen försvinner lika fort som den kom.

Härligt fräsch!


Skaffa er inte en samojed..

2012-12-01

Just sayin'


Myskväll

2012-12-01

Ikväll är mysfaktorn på hög nivå. Ljus tända, multivitamin dryck och en öl. Det är ett faktum - detta är mys!

Om någon har Black Ops 2 på ps3 och har lust att lira, lägg då till mig. Mitt account är Liiooness.

Puss


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus