Qué hora son, mi corazón

2010-09-30
Snart ska jag bege mig till friskis för att träna medelpasset idag. Testade på ki yoga igår och det SÖG! Om man är som jag, alltså. Alldeles för långsamt och avlsappnande, funkade inte alls på mig. Ville bara hoppa upp och ha action! Men jag fick genomlida det i alla fall... Nu vet man hur det är.

Jag är sur. Jag är besviken. Sur och besviken, ja kanske till och med ledsen, för gör verkligen ont i mitt hjärta när någon bara skiter i mig. 

Nu ska jag gå och explodera ut alla känslor. Arg ska jag bli. 

Vi hörs.

So much going on

2010-09-30
That it gets hard to breath..

I alla fall, här kommer resultatet från igår!


Lite mörkare blev det alltså! Ser nästan svart ut irl... Men behövdes en uppfräschning, får se hur det känns senare under dagen. Och ja, det är inte borstat :P Hur extreme tror ni jag är egentligen? Jag är lat. :) Kram på er!

Nu: Kaffe och frukost! Vad brukar er frukost bestå av?
Det kommer ett längre inlägg senare idag, glöm inte att det är positiva dagen heller! Be happy, very happy and glad and spread the positivity! (Inte positivitetet för hiv-testen bara..)

Gissa vad jag gör nu...

2010-09-29
Haha, ingen bra ledtråd... Tänk på mjukiskläderna.. :D

Ledtråd nummer två:
Jag hoppas att resultatet kommer göra mig gladare!

No entiendo...

2010-09-28

I somras, jag hade klänning för första gången på åratal. Grekiskt stuk. Mitt hår var ljust. Jag var med min bästa vän den dagen. Du vet vem du är ♥

Jag älskar egentligen höstväder, med regniga mörka kvällar och mys i soffan framför en bra film. Men nu har jag bara blivit nere ett ganska långt tag, vet inte varför, bara tar åt mig att negativt och visst allt positivt förgyller min dag mer än någonsin men sen kommer tankarna igen och man vill bara kura ihop sig i fosterställning under täcket. Jag är sur på mig själv. Riktigt jävla sur. Varför? För att jag kan vara så himla handlingsförlamad att jag lika gärna kan vara en fluga på väggen. Jag bara ser. Reagerar inte på någonting. I hate it. Enormt. Ni skulle bara veta.

Önskar att steken vänder och det blir nästan för mycket positivt istället. Vi får hålla tummarna. Imorgon har jag spanska prov i grammatik och jag SKA NÅLA ALLA RÄTT! Fatta! Comprendéis!! Annars sjunker jag till en nivå jag inte vill vara på. Då är min framtid körd. Yes, jag har stränga regler för mina drömmar. Men så är det. Livet är kort och man kan inte vela för länge. Ooh snap right back to my face. Jag försöker så gott jag kan med att inte vela. Håll tummarna för mig, om någon timme ska jag till min farfar (fafa) och farmor (famo) för att fira fafas 77års dag! Är det bara jag som älskar grandparents stories? (visste inte ett bra "samlar" ord för både farföräldrar och morföräldrar)

Kram.

WONDERFUL NIGHTS

2010-09-26
Sorry, men har inte kunnat lägga upp bildinlägget ännu p.g.a glömde kameran minneskort hos papi och blablabla, men det kommer i veckan - lovar!



Anywho, strax innan jag vaknade idag drömde jag en underbar dröm. En sådan som man kan känna sig verkligen närvarande i, som om man vet att det finns en stor chans att den inträffar i framtiden. Jag drömde att jag var i en fantastisk lägenhet (kan ha varit ett hus också, iofs) och jag stod på balkongen som var verkligen vacker med typisk Barcelona design och massa växter klängde och växte på balkongen och på husets utsida. Det var förmodligen även på morgonen för ljuset kändes fräscht och nyvaket när jag tittade ut på gatan nedanför balkongen, längre bort kunde man se havet. Jag hade bara en stor, vit (herrskjorta?) skjorta på mig (samt underkläder) och jag kände mig mer eller mindre lycklig. Det var underbar en underbar känsla. Ljudet från bilarna, människorna och djuren som höll på att vakna till liv fick mig att le och bara känna att det räcker att "bara vara" för tillfället. Mer hände, men det tar jag inte här. Hehe. Får ju inte spoila hela drömmen!

Kram på er, vi hörs sinom tid.

Imorgon...

2010-09-22

I swear on my grave. One day ♥

Imorgon (23 september) fyller en av mina bästa vänner år! Vet precis vad jag ska ge henne, vilket kommer bli jättekul! Om jag själv skulle få det skulle jag tycka det var en fantastisk present, så jag hoppas och håller tummarna att hon kommer tycka att den är ännu bättre än så!

Annars kan jag bara lova att imorgon kommer ni få en bildbomb. Lovar dock ingen gigantiskt stor, men en del bilder blir det i alla fall. 'Cause you're amazing, just the way you are!
Jag vill att min pojkvän (som jag förtillfället inte har någon) ska känna att han vill säga samma saker som Bruno Mars sjunger till Nathalie Kelley i videon. Underbar låt, right? Länk spotify: Bruno Mars – Just The Way You Are och länk till videon på youtube: http://www.youtube.com/watch?v=LjhCEhWiKXk . Varsågoda. Man blir glad. Jag blir glad. Alla blir glada! Wihoo!

Men nu borde jag ta och borsta tänderna och krypa ner under täcket.
Natti natti - Barça vann med Villas mål (1-0)

Blir annat

2010-09-21
Tydligen vill inte tele2comviq släppa ifrån mitt nummer till halebop *snyft* så det får bli nytt nummer... It better be good! :F

Annars har jag precis ritat en snabb teckning, bilder tagna med webcamen. Sammanlagd tid för teckningen är väl max 20min? Alltså väldigt slarvig gjord, sorry för det.
Icke efterredigerad bild. Onöjd! Bara lite nöjd med läpparna, har en liten "läpp-fetisch" för tillfället. Bilden tagen lite från sidan då webcamen sitter fast i datorn = svårt.

Det var allt för tillfället, återkommer möjligtvis senare med politik-inlägget.

Kram.

Krya

2010-09-21
Idag är jag sjuk, har en riktig jäklig hosta samt lite ont i halsen men också en grym nackvärk. Poor me, right. Undrar varifrån ordet "krya" kommer ifrån, och vad dess egentliga betydelse säger. Ska nog googla det så fort jag skrivit klart detta inlägget till er.

För sisådär 5min sedan beställde jag en iPhone 4 med abbonnemang (hur fanken stavas det egentligen?) = abonnebaang,, nej ABONNEMANG. Så ja. Duktigt Emma! Kul att läsa med upplevelse hörrni. "abonnebaaaaang" haha. Typ actionrulle ljud. Baaang. Aja. Så trots min negativa syn till hysterin kring iPhone och liknande så verkar telefonen faktiskt bra och eftersom jag även ska ha abonnemang (woho rättstavat direkt) så lär jag använda den flitigt! Alltså smsa, ringa, surfa, spela spel på den osv. Min kära HTC Hero får vara till hands som nödfallstelefon, alternativt om min kära far vill köpa den av mig... Har ju faktiskt knappt användt den så jag alltid är pank på mobilen, men tele2comviq suger ju... Verkligen käkar upp pengarna direkt.

Får se hur min mor och far reagerar på detta inköp, blir det jordbävning eller edens lustgård (hehe vilka exempel..) kanske? Kommer behålla mitt gamla nummer då det är så himla simpelt att lära sig och komma ihåg. 3 olika siffror i hela numret, menar jag = enkel matematik. 

Men nu ska jag få i mig lite frisk luft och rasta hunden! Krya krya på på mig mig. Haha, men vi hörs kanske senare, då jag möjligtvis kommer diskutera lite om valet.

Dagens

2010-09-20
Så här ser jag ut idag, mer eller mindre. Med andra ord är detta dagens outfit.
Andra dagens:

Dagens tystnad: När Emma (jag) försöker komma på vad hon skulle göra eller säga...
Dagens idé: Att ni ställer frågor i kommentarerna så svarar jag på dem i bloggen i ett senare inlägg. Ni har till fredag på er :)
Dagens utsatta: Wiplasch-Annie som somnade på biologin.
Dagens religiösa pojk: Armir, som också somnade.
Dagens förvirring: Orienteringen... It better not be raining - monkeyman!
Dagens upprepning: Att skriva dagens hela j**la tiden, fatta min hjärna läser upp det hela tiden. Nöff Nöff som man säger på franska. Hehe.
Dagens vill ha: En varm, lång kram. För jag fryser. Och gillar kramar. Punkt.
Dagens creepy: Tagga en hel del på en bild på facebook. Bara för att. Liksom. Jag är wonderwoman, såklart. That's me. Capish?!
Dagens to-do: Rasta Simbwa, möta Sigge -> donken -> äntligen få någon att snacka ut med. Love you hunbun. Och sist till friskis för att röra på musklerna. Kanske, om motivationen är hög, även plugga. You know me. It's hard to start but not to finish. (That's what she said...) . 

Kram till er alla. Btw så har jag en julkänsla. Typ. Från oss alla, till er alla. En riktig stor kram. Fan, nu började det regna...

El pim es pam, correcto?

2010-09-20
Ett riktigt skönt klipp (med engelsk text):

DETTA ÄR CRACKÒVIA PPL:



Iniesta..? Iniesta..? INIESTA?! DORMS O QUE?!?!
(Iniesta sover du eller?)

Och såklart tänker jag introducera Pim Pam till er:

El pim es pam!


Nu - skola, vi hörs!

Lite tips till er

2010-09-18
Inga "så ska man vara/bete sig/klä sig" tips, för alla ska vara hur de är på sina sätt, finns inga normer! Förutom att man inte ska stycka folk och käka deras kött då kanske... Men ni förstår, ni ska vara er själva, det är då ni kommer som längst! En sak som jag själv tycker är ganska viktigt är att man ska våga gå till affären rätt "skabbig", alltså osminkad/ofixad i mjukiskläder utan att känna sig ful och fundera över vad andra tycker om en. Då tycker jag att man är stark och säker i sig själv.

Men tillbaka till tipsen... Tänkte nämligen tipsa om några grejer, exempelvis fem olika filmer jag verkligen tycker om och som jag tycker att ni ska se om ni inte sett dem! Och kom ihåg, se inte trailers för det spoilar ju en hel del faktiskt.. :) Här kommer de (bilder från google):


1. Donnie Darko (2001) med Jake Gyllenhaal, Maggie Gyllenhaal, Patrick Swayze mfl
En av mina favoritfilmer, helt klart. Fantastiska skådespelare och handling.


2. Fight Club (1999) med Edward Norton, Brad Pitt, Helena Boham Carter mfl
Också en av mina absolut favoriter. Grym handling, samt har den bästa slutscenen.


3. Into the Wild (2007) med Emile Hirsch mfl
Handlingen är byggd på sanna händelser och eftersom skådespelarna inte är så välkända blir den bara bättre. Fantastiskt. 


4. Million Dollar Baby (2004) med Hilary Swank, Clint Eastwood mfl
Trodde själv att den inte skulle vara något att se, men wow vad bra den är! Är nog tillsammans med Donnie Darko mina absoluta favoritfilmer. Fantastisk. Plus att Clint Eastwood är grymt bra ända sedan "the Good, the Bad and the Ugly" från -66.


Hittade ingen bättre passande bild, hehe
5. He's Just Not That Into You (2009) med Bradley Cooper, Jennifer Aniston, mfl (se bilden hehe)
Helt klart en av de bästa filmerna jag sett. Bradley Cooper och Jennifer Aniston är två av mina favoritskådespelare också så det kan ju inte bli bättre. Fantastisk film, ger en hel del tips (vet dock inte om de stämmer, guys? haha) och man känner igen sig en hel del. Se den, tjej som kille!


Andra saker ni kan se (tv-serier): Scrubs, Deadwood, Grey's Anatomy, Band of Brothers, Dead Like Me, Crackòvia.... oooch.... Katjakaj och Bentebent! Saknar det programmet, haha! Men sköna typer. 

Har ni några filmtips så får ni gärna dela med er. Jag lär se de förr eller senare och möjligtvis skriver jag sedan om filmen på bloggen (vad jag tyckte iallafall)

Kram

Intresserad?

2010-09-18
Tänkte ta och sälja min PS3, om någon är intresserad och vill veta mer om den är det bara att fråga :) Vissa spel kaaaaanske följer med. Hehe. Bara att pröjsa :D


Fin bild bra? Kreativiteten bara flödar..

Te quiero

2010-09-17


Jag älskar dig Simbwa ♥

Det är tillåtet...

2010-09-17
..Att försova sig ibland, speciellt när man dagen innan var på fest till klockan två på natten. Jag vaknade alltså nyss, skulle egentligen varit i en lektionssal för att ha italienska från 8.15-ca11.15 men en halvtimme kvar av lektionen är nästan ingenting, speciellt när det ändå tar ca 10min att komma till skolan, säkert 15 för att ta sina grejer och komma in i salen. Så jag äter nu frukost lugnt och lagom, ska sedan ringa en kompis som har samma lektion men som inte försov sig (herresaniker) så att han möter upp mig vid typ matsalen. 
Måste verkligen ha sovit mycket tungt, varken det ena eller den andra alarmet gick igång. Men min hund väckte mig vid kanske 10.20 och tacka honom! På tal om min hund, ska ut med honom alldeles strax så nu avslutar jag detta inlägg på ett snyggt sätt.

-Adiós

“Como la copa es para vosotros, esta medalla será mi recuerdo"

2010-09-14


Sitter här och funderar över saker och ting. Chanser, liksom risker med valen man gör här i livet - och de man inte kunnat göra. Exempelvis: Vem och hur hade jag varit om jag fötts i ett annat land, fått andra livserfarenheter och vänner. Hade jag varit likt den jag är idag? 

Flera liknande tankar tänker jag väldigt ofta eftersom jag undrar och vill veta. Visst, jag kan inte få reda på dem men man kan ju tänka. Mer likt filosofin än naturvetenskapen eftersom det inte går att få fram några bevis till dessa frågeställningar.

Jag vill egentligen inte säga mer. Visca Barça! De vann över Panathinaikos idag med 5-1. Stolt blir jag över männen (snarare pojkarna när man tänker på deras personligheter) som representerar klubben i mitt hjärta. En dag i framtiden kommer det vara första gången jag får se dem i riktiga livet. Tänk vilken upplevelse. Tänk vilka känslor man kommer känna. Tankarna man kommer tänka. Orden man kommer ljuda. En dag, det svär vi på.

Nu ska jag ut med hunden och sedan borsta tänderna medan jag tittar på stjärnorna. Om det är någon stjärnhimmel inatt. Verkar inte så nu om jag ska vara ärlig. Kram till er. Kram till mig. Tro på era drömmar och kämpa för dem.



RED CARD HOMOPHOBIA

2010-09-12


KICK HOMOPHOBIA OUT OF FOOTBALL!
KEEP THE SPORT BEAUTIFUL AND GREAT!


Håll borta homofobin från fotbollens fina spel!

BA BAABABA BABA BA BA

2010-09-12
Miss Li – Ba ba ba <-- länk till pepp låt


Sara Carbonero... Me gustas tu!

Har inte bloggat på ett tag, men ni har inte heller kommenterat på ett tag. Sååå ... mitt fel haha. Har haft riktigt mycket i skolan, den har verkligen kommit igång nu. Exempelvis skrev jag nyss klart min första uppgift i BiA & NkA (biologi A och naturkunskap A) men ändå är den inte klar för det känns bara fel alltihop. Hehe. Svårt är det som attan!

Mina tankar har haft det tufft också, de har galopperat runt till olika boys, friends, events and so on. Riktigt jobbigt när ens hormoner har eget liv! Men nu är jag glad, riktigt pepp på något sätt. Hoppas att ni har saknat mig mycket, för jag har haft många funderingar kring vad jag ska skriva. Och nu kom det! Haha.

Imorn ska jag rida, tisdag friskis, onsdag rida, torsdag friskis... Livet tar inte slut än, bara att skynda på processen med djävulsk träning! Häääähä. 

Vi hörssssss gullungar, hihi ojdå.
KRAM

Döende

2010-09-08
Är nästan säker på att mina vader är på väg att dö, hade en jäklig träningsvärk igår MEN självklart tränade jag ändå och idag haltar jag fram pga träningsvärken. Inte nog med det heller, ska rida ikväll och jag hoppas innerligt att jag får en häst som man inte måste skänkla så mycket på. Tror ni jag överlever?

Har även prov imorn i kemi-säkerhet, detta betyder att jag tar med mig pluggpappret till stallet, läser igenom det X antal gånge, ber någon förhöra mig och när jag kommer hem ska jag upprepa sakerna och även läsa 42 sidor i kemiboken! Kul va? Speciellt när jag inte pluggat så mycket på det innan... :( Panik!!

Hoppas att ni har det lättare. Idag hade jag en underbar spanjorska som lärare (inte min vanliga spanjorska till lärare alltså) HON ÄR GRYMT BRA! Liiike heeer muuuch yes.

Men nu ska jag byta om, vi hörs kanske ikväll - annars imorn!

Kram

Jag är galen...

2010-09-07
...För jag har nämligen valt till ännu ett språk, och jo, jag bytte från tyska till franska förra veckan. Men nu ska jag läsa franska, spanska(steg3) ooooooch..... italienska! Ska bli himlans intressant. Om det blir för svårt så får jag väl hoppa av, antar jag.

Annars har vi haft partidag idag, inte så intressant alls (politik är....... trist). Var riktigt udda ibland, psykade ett par killar som sedan blev rädda för oss, vann en tävling (ok, den är inte avgjord än, men man ska se positivt på saker o ting! hehe) och hade en flumdag.

Snart ska jag cykla till friskis för ett afrodans pass! Herregud, kommer säkert ligga helt död i duschen när jag kommit hem sedan. Hoppas Waka Waka kommer, då blir det mycket afro! haha. Neeerå...

Skriver kanske senare ikväll, om inte;
Kram

Bara ett sista

2010-09-06
Estrella Morente – Volver (länk)
Sista inlägget för idag, ville bara visa bild på en mycket vacker spanjorska.
Nämligen Penelope Cruz! (bilder från mango)


Perfektion?

Gaaah mina hormoner kastar beröm till alla överallt. Men det är sant att jag tycker om er!

En chansning

2010-09-06
Idag tänker jag skolka från ridningen då jag känner mig inte pepp någonstans på det, hormonerna svajar som träd i en storm. Grymt jobbigt. Kommer istället cykla till friskis vid åtta, är mycket mer sugen på det. Döm mig inte, har en dålig period nu.

Annars kan jag rekomendera filmen Vicky Cristina Barcelona, underbar film. Handlar om två bästa vänner om åker till Barcelona för att tillbringa sommaren där. Träffar en het man (Javier Bardem) som haft en galen fru, de har försökt döda varandra. Penelope Cruz och Scarlett Johansen är med. Älskar Penelope (som förövrigt är gift med Javier nu) - hon är så snygg! Min idol. Vackra kvinna.

Orkar inte mer nu, men antar att mina inlägg suger eftersom ingen kommenterar längre. 

Sorry, är väl lite tråkig nu :)

Chill

2010-09-05
Om ca 2h drar Barca B matchen igång och det kommer självklart följas av lilla mig. Eftersom jag saknar alla världens tv kanaler får jag nöja mig med en stream. Kollar ändå aldrig på tv så jag ska inte klaga.


Självklart har jag min cola zero till matchen. Ja, jag har korvfingrar men det skiter jag blankt i för de fungerar! Sorry, hehe, är bara så s*tans trött på folk som är käftiga, gnäller och otrevliga. Ni är söta som socker dock bara genom att läsa min lilla blogg...

Tills dess ska jag ta ett varmt, skönt bad men innan det ska jag gå ut med vovven. Vet inte riktigt mer vad jag ska säga, hehe, är just nu lite creepy mot majoriteten av mina vänner på facebook - "knuffar" nämligen dem, även de som jag knappt talat med! Men sån är ju jag, fniss.

Förresten, vad fasen kommer ordet chill ifrån? Alltså har det något ursprung från något invandrarspråk som sedan tagit sig in i svenska språket? Eller...?

Vi hörs

Kolboda (långt...)

2010-09-04
I torsdags åkte alla ettor till Kolboda för att ha samarbetsövningar, grilla, chilla, ha kul och sova över där. Det kändes kanske att det var helt jäkla onödigt, men FY FAN vad kul vi hade!!

Så här gick det till:
Först delades klassen (alltså man var klassvist uppdelade) i två grupper, jag hamnade till slut i grupp 2, i alla fall så skulle grupp 1 börja med äventyrsbanan som finns där ute i skogen. Grupp 2 skulle göra två samarbetsövningar med Ola (min klass handledare alltså). Första var att ställa oss i äldst och yngst ordning utan att säga ett enda ord. Det gick sådär, hehe men det gav mycket skratt! De andra sakerna vi gjorde hos Ola var typ skriva på papper och fråga andra saker (någon som älskar att skala apelsiner eller inte har någon tv t e.x) Hehe. Därefter fick vi laga lunch, stugvis.

Jag bodde med Annie, Tua, Kajsa, Malin och Louise. Vi var ett grymt gäng! Men stackars Kajsa fick sova på golvet och Annie i soffan.. B! Men det var iofs bara för en natt. Hehe. 

Efter lunchen var det vår tur att gå äventyrsrundan. Första samarbetet var som en tävling mot grupp 2 i SAM/SAM och SAM/EK klasserna, vi var ju bäst.... haha! Det var så himla kul, ni har säkert gjort det någon gång. Vi skulle stå på rad med ena foten på en träplanka och andra på en annan träplanka och samarbeta för att ta oss framåt. Vi kom ingenstans först. Herrejesusnavas vad jag skrattade först! "HÖÖÖÖÖGEEEER!!!" Ingen rörde på sig (iaf inte samtidigt) så vi hamnade efter lite, men snart kom vi igång och blev näästan vinnare. En röv fick jag i huvudet också.. Haha.

Därefter delades vi upp igen (klassvis) och skulle gå på en smal lina mellan träden utan att få hjälp från marken. Tog en stund att få fram rätt teknik, men kul var det!

Sedan var det spindelnätet, rätt trist eftersom man gör det i princip varje gång man är på samarbetsgrejer med klassen, eller hur?! 
Vi fick även fläta rep tillsammans (lag 3 & 3), mitt lag vann när man skulle vara snabbast för att få upp flätan. Grymma vi är. 
Sista grejen i skogen var att hoppa upp på ett rep och svinga oss över "lava" och till en del där vi skulle hoppa av. Gick ju bra. haha.

Därefter avslutades det med en tävling igen mellan alla ettorna i grupp 2, denna gången vann vi naturvetare!! Krävdes mer hjärna, gissar jag ;) 

Nu orkar jag inte skriva mer (och ni har säkert slutat läsa) men lite kort sagt så var det lite fler stationer bla med en intressant matte fråga men vi gjorde så sjukt roliga saker och jag orkar inte pumpa ut allt. Fråga så svarar jag nog.

Kram

I Like It

2010-09-03
Lite musik som berör inlägget: Enrique Iglesias – I Like ItJ. Holiday – BedK'NAAN – Wavin' Flag - Coca-Cola® Celebration MixShakira featuring Freshlyground – Waka Waka (Esto es Africa) (Cancion Oficial de la Copa Mundial de la FIFA (TM) Sudafrica 2010)Moby – Porcelain samt The Perishers – 8am Departure


Senaste bilen jag har på mig. I know. Drugged eyes.

Tänkte säga direkt varför jag har länkar till låtar (spotify länkar) som kommer att beröra detta inlägget. Jo. *konstpaus*. Tänkte nämligen berätta om låtar som berör mig, får igång mig känslomässigt på olika sätt och som verkligen är grymma att lyssna på. Ni vet förmodligen vad jag menar, så nu drar jag igång!

Först ut är Enrique Iglesias senaste hit, I Like It (feat Pitbull då för han låter rätt het), bara låten ger mig en kick och får mina tankar att dra iväg till förbjudna platser och händelser. Främst med Sergio Ramos, detta är helt klart vår låt. "Vår" låt, hehe. 

Nästa är J. Holidays låt Bed, låttexten säger väl allt antar jag... Lite The-Dream stuk, jag gillar den och blir lugn och happy utav den. Lyricsen är bra, I like the truth in it! Fast kan bli lite tråkig om man inte är i rätt musik-mood.

Tredje är K'naans Wavin' Flag, herregud. Vad ska jag säga? Tjaaa... Vad sägs om 11 juli 2010? Ringer klockorna? Åh ja, Spanien vann sitt första VM guld någonsin och denna låten får mig att se tillbaka och le stort. Lyckan som exploderade hos hela landslaget och invånarna i Spanien samt resterande fans. Underbart.
Den fjärde, Shakiras Waka Waka (på spanska är den bäst, därav länkad till den spanska versionen) är likaså, min låt helt enkelt. Går igång som in i på den. Danssugen blir man också. Hehe.

Den femte låten är Moby - Porcelain. En fantastisk låt som är perfekt när man ska sova, titta på stjärnor eller bara vara. Skitfin. Och nej, jag bryr mig inte om mitt språk i bloggen. Hihi.

Den sista är the Perishers med 8AM Departure. Här måste man ha rätt känsla, fast den är ju fin ändå. Men funkar bäst när man ex måste skiljas åt, saknar någon eller bara är lite nere.

MEN jag tänker absolut inte glömma denna, Eddie Vedder – Society (samt denna: Eddie Vedder – Long Nights, äsch lyssna på hela albumet!), som är superb. Älskar den. Även om jag nästintill har lyssnat sönder den. Men ni som sett Into the Wild (ni andra - SE DEN!) vet vad jag menar. Texten är fin. Gitarren är awesome. Bra röst av Eddie. Jupp.

Det var allt. Vill ni ha låttips eller min spellista (eller annan av mina spellistor) så bara säg det. It's free, it's good.

Kram

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus