EN TANKE - NI AVGÖR

2011-03-29
Funderar på att stänga bloggen, är dock inte hundra på om det blir för gott eller bara för en viss tid. Så nu får ni avgöra. Ska jag ta en paus, skit i att kommentera eller kommentera och säg att jag bör ta en paus för att mina inlägg har börjat bli kass eller något. Om jag däremot inte ska ta en paus/stänga ner bloggen för gott, så kommentera och peppa mig så kommer jag med nya friska tag för att jag då vet att det inte bara är för min egna skull som jag bloggar.

Så varsågoda! Ska inte blogga förrän på söndag då jag vill att ni svarar på detta (eller inte) så då blir det antingen ett "adjö" inlägg eller också en awesome bomb på inlägg.

Kram på er tills dess!

JUST CAN'T GET ENOUGH

2011-03-27
Grymt trött, dricker kaffe men ska snart ta mig ut på en långpromenad och om jag orkar ska jag även dra in på gymmet efter det och kötta på. Men just nu känns det inte så lockande. Promenaden dock, oooh vad kul det ska bli att vara ute och gå!

Här får ni en grymt bra låt förresten, njut!


FRUKOST...

2011-03-26
Äter lösgodis till frukost, sjukt sorligt.. Men idag I DONT GIVE A SHIT. Denna helgen är min depressed-helg. Så det så. Ibland är det okej men lösgodis till frukost, så länge det inte händer regelbundet! (första gången detta händer för mig). Hörs senare, ikväll blir det bio.

HELLO? HELLO!

2011-03-25
Tycker ni har blivit förfärligt tysta? Vet ju att ni är där, men ni smyger runt.. Yttra er! ;)

TRUE WORDS

2011-03-25
Älskar Disney för att deras filmer ALLTID har en fantastisk innebörd, vare sig det är en ung eller en äldre tittare! Mina absoluta favoriter från Disney är Lejonkungen, Herkules, Aladdin, Djungelboken och Pocahontas. Älskar de andra också såklart, men dessa är de jag kom på på dirren! Ska nog se någon fantastisk ikväll..

Vilka är era favoritdisney filmer?

SUNNY FRIDAY

2011-03-25

Är sjukt trött men sjukt glad också, så KRAM PÅ ER ALLA! Blir ett mer seriöst inlägg senare, Ich Promisch! Men ett tips, gå ut i solen och njut! Använd inte för mycket smink, själv har jag från och med nu bara mascara, ögonbrynspenna och kanske ibland även eyeliner. Solen gör mästerverk för er hy! Tänk på det :)

Annars jobbar jag just nu om 'the Tudors'. Fantastiskt va? Intressant åtminstonde :) Så här såg puddingen Henry VIII ut, som lyckades gifta sig med 6 kvinnor!

bild från www.ne.se


2COOL4SCHOOL?

2011-03-25
Kan ju bara säga att italienska provet var.... katt-astrof! HEMSKT! Ska göra det på måndag istället :) Har håltimme till lunch nu, sen ska ja redovisa boken jag glömde hemma (ska improvisera och rita den på ett papper istället) och sen blir det..... HEEEEEEEEEEELG! :D

Kanske borde ha lite bättre inlägg men det är ju lite stressiga uppdateringar jag gör atm. Hehe, har föresten startat en tumblr, vet dock inte 100% om jag ska vara aktiv med den, you know. Men det äger att bara lägga upp bilder internationellt och så. Nu vet ni! Hehe.

*Edit* Ska nog dra hem och äta våfflor till lunch! Det är ju trots allt våffeldagen idag, och det är så sjuuukligt gott ju! :D Men kan dock inte hämta boken... Får se om jag drar hem och smaskar våfflor eller om jag stannar kvar i skolan with my friends. Bjussar på en gammal bild jag tagit;

RUSAR

2011-03-25
Kanye ♥ så jävla rätt sagt!

Rusar till skolan lite extra tidigt idag (hehe, brukar alltid komma nån minut sent för jag är en sann tidsoptimist) för att få en plats långt bak och i ett hörn på italienska provet. Känns liksom säkrast där, höhö. I alla fall, sen ska jag piskas lite för ska redovisa den där boken! Kommer nog gå.... dåligt!

Aja, vi får höras senare, ha det bra tills dess goingar!

TO LONG FOR

2011-03-24
Min käre vän Sigge tipsade mig om denna serie. Säger bara, njut av trailern - när alla avsnitt (yep, tänker hålla ut så länge, eller iaf första säsongen - om det kommer fler dvs) kommit ut så blir det maraton för hela slanten! Kan knappt bärga mig... Oooooh!!!

Tror ni den är värd det?

DAGENS KLÄDSEL, AIIGHT?!

2011-03-24
1. Vene vad jag gör med benet. 2. Spegeln är grymt skitig. 3. Mina skor är grymt skitiga, hur tvättar man dem rena? UTAN att förstöra dem alltså? XD tacksam för tips!

Och såklart tänker jag slänga in en bild på en mycket trogen, galen och fantastisk vän - Fille (och jag då);
DU ÄR AWESOME! Bara så du vet Felicia! (okej, du visste det, men att jag tycker det också liksom! :D)

VISSTE NI ATT....?

2011-03-24
Om man vrider på huvudet och ser sig omkring när man är ute och går(ex powerwalk), så bränner man mer och mår dessutom bättre. Märker själv att jag blir mer positiv och glad när jag ser världen omkring mig och inte bara raka vägen framför benen... Så testa det! :D Hjärnan aktiveras mera ;)

DRAKE ♥

2011-03-24
Ska kila iväg till skolan nu, ska ha matte b prov i andragradsfunktioner och känner mig lite.. Ja lite körd! Haha, hade behövt min bror förra helgen för att ha lite förståelse och så där. Men men, nu peppar vi! Haha, klarar man det inte har man ju en chans på omprov... Har många såna nu för missade provtillfällen (främst) men också icke klarade prov... som kemi. Har seriöst INGEN lust att läsa kemi a&b, och det är helt och hållet på grund av läraren. Hon är schysst, men hennes utlärande funkar inte ihop med mitt inlärande. Och de andra 11pers i min klass... SUCK, saknar Johan! :(

Men nu ska vi vara klada(glada) och njuta av våren! :D

Do Right And Kill Everything ♥

2011-03-24
Sweat pantshair tiedchillin with no make up on. That's when you're the prettiest. I hope that you don't take it wrong ♥

NANANANANA BATMAN!

2011-03-23
Jag har inte försvunnit - utan bara varit sneaky och smygit mig omkring på tå likt en detektiv (visste ni att jag alltid smög som en mus när jag var liten och tyckte jag var mer än awesome på det och skulle därav bli detektiv? haha!). Har bara haft lite trytande inspiration men det är sånt som händer, även den bästa.

Anyway, kom och tänka på en grej.. Vad vill ni läsare läsa om egentligen? Alltså.. Är det något som fattas i mitt bloggande eller är det bra som det är? Av statistiken att dömma så ökar den ju inte.. haha! *Självkritik* Tänkte ta och luska runt kring detta ett par dagar och komma fram till något fascinerande, awesome och fängslande för läsarna, alltså er! Så ni är beredda liksom, på något nytt/annorlunda.

Men tänkte ta och slurpa i mig resten av kräftskärtsoppan (får liiite dåligt samvete när jag äter upp dem - poor things!) och senare dra och träna. Är ju så sjukt pepp just nu på en snygg kropp, även om den tar tid att arbeta fram! Kan liksom drömma mig bort i en perfekt kropp, med sommar och sol och livet är så där underbart som det är under just sommarlovet. För eller hur ska vi göra det PERFEKT i sommar! Är ni peppade? ÄR NI?! YAAAAY!! Och om ni är opeppade så ska vi tamejfan göra oss peppade tillsammans! :D Är ni, liksom jag, ute efter den där beach-formen? Har ni något speciellt ideal? Jag vill veta allt, älskar era tankar och åsikter! 
Ska nämligen börja bomba bloggen lite mer "inspirations-kroppar" och annat som får oss på benen och ger oss den där motivationen to become awesome. Menar såklart inte bara utseendemässigt, utan även psykiskt som fysiskt. Orka livet med ett icke-fejk leende varje dag, ni vet! FAB!

kram på er, ni gör mig peppad också!

ANGELINA JOLIE

2011-03-21

Det är bara Angelina Jolie som får mig att överväga att "bli" bi.. SÅ JÄVLA PERFEKT KVINNA! En skönhet redan som ung liksom, och att hennes läppar (till skillnad från Megan Fox) är äkta gör mig ännu mer glad! Älskar henne för vi är så lika (enligt intervjuer hehe) med barndom, sett att se livet på osv osv. Läste en intervju med henne igår, höll på att börja storlipa eftersom hon sade en sak som jag står väldigt fast vid..Åh!

Föresten händer det en väldigt trevlig sak på onsdag, om det går vägen dvs! :D WIIIIIE!!

THE ROLLING STONES

2011-03-20
Detta är ju rent ut sagt öronorgasm.. Ljuvlig musik! Men nu ska jag plocka ihop mina prylar och dra vidare till gymmet, ska få ur all energi som är lagrad i min kropp sen 2 månader tillbaka! Igår när jag tränade sprang jag 15min (uppvärmning) där jag ökade takten allt eftersom, men också vinkeln på löpbandet - i slutet låg jag på 5% lutning och 9km/h! Haha kändes som mjölksyra i lungorna, ashärligt! Sedan höll jag på att dö under styrketräningen... Sämst har jag blivit, speciellt i axlarna! Minsta vikten där är liksom 5kg och jag är nästan död efter bara första set! :( Grymt svag.. 

Vi hörs imorgon!

COLA OCH CHOKLAD

2011-03-20
God eftermiddag på er!
Egentligen skulle jag haft min "onyttighetsdag" igår, men eftersom jag inte fick i mig något godis eller liknande så fick det bli idag istället! Haha, awesome ju! Man måste ju få unna sig något någon gång.. Så fick min kära mor att pröjsa för Malteasers (mmmmums!) och min käre far för cola light! Tihi, gottis gottis! Snart ska vi också dra till en restaurang för att fira mig :) 

Slänger in en bild från igår, cool arkitektur va!


Nej men nu måste jag skynda mig att byta om och göra mig i ordning, helt skabbig kan man ju inte vara på restaurang! :D haha

Kram på er, hörs senare!

PLUGG - AS USUAL

2011-03-19
Lägger resten av min fantastiska lördag på att plugga bort den. Svenska prov på onsdag, matte prov på torsdag, italienska prov på fredag och redovisning av en bok som ett par i klassen, bla jag, missat att göra. KUL VECKA ELLER? Nu peppar vi! hahaha.... dö.

Men vi hörs förhoppningsvis ikväll! Adiós.

TATTOOS

2011-03-19
Funderar på att märka mig för livet nere i Barcelona. Vet ju exakt vad jag vill ha, det enda som kan stoppa mig är ju min mor hehe. Men kommer nog lyckas övertala henne, senast jag nämnde det lät hon nästan positiv till det! ;) 

Tatueringar på män är ju något som är grymt sexigt. Men även "nakna" kroppar är sexiga, så det är ju inget måste liksom.. Men det är vackert! Matt Pokora på bilden ovan. Franska är sexigt. Ibland.

MEN nu ska jag sluta babbla om ingenting, hörs senare när jag kommer hem från min farmor&farfar! :)

I'M NAKED, I'M NUMB, I'M STUPID - I'M STAYIN'

2011-03-18
Hatar att jag försökt med allt, och ändå blir det inte bättre. Jag talade ut inför mina föräldrar, jag var nära till gråt. Inte fan har de ens försökt! Jag mår piss nu, ska nog dra hem snart, sätta på en cry-but feel good film så jag får ut allt skit som växt på mig den senaste månaden. Ska nästintill bli uttorkad, så jäkla mycket sitter jag inne med!

Jag är helt förtvivlad, jag vet inte vad jag ska göra eftersom jag försökt allt. Jag vet inte, och det gör mig ännu mer förtvivlad. Jävla skit. Ingenting går bra nu! ALLT ÄR SKIT! Saker man kämpar för får man inte ens chansen att få ta del av, man faller för helt fel personer (varje gång blir man utnyttjad och/eller sårad) och ens föräldrar får en att må psykiskt dåligt. Jag faller. Jag brister. Men jag tänker fan inte ge upp.

Nu vet ni hur det ligger till, men ni har också mitt ord på att jag inte tänker vika undan från mina drömmar och planer.

Kram på er, hörs imorgon!

WHY ARE YOU STILL SO AFRAID?

2011-03-18
Billy Joel – Vienna


Slow down you crazy child
You're so ambitious for a juvenile
But then if you're so smart tell me why
Are you still so afraid?
Where's the fire, what's the hurry about?
You better cool it off before you burn it out
You got so much to do and only
So many hours in a day

But you know that when the truth is told
That you can get what you want
Or you can just get old
You're gonna kick off before you even get halfway through
When will you realize...Vienna waits for you

Slow down you're doing fine
You can't be everything you want to be
Before your time
Although it's so romantic on the borderline tonight (tonight)
Too bad but it's the life you lead
You're so ahead of yourself
That you forgot what you need
Though you can see when you're wrong
You know you can't always see when you're right(you're right)

You got your passion you got your pride
But don't you know that only fools are satisfied?
Dream on but don't imagine they'll all come true
When will you realize
Vienna waits for you

Slow down you crazy child
Take the phone off the hook and disappear for a while
It's alright you can afford to lose a day or two
When will you realize...
Vienna waits for you.

And you know that when the truth is told
That you can get what you want
Or you can just get old
You're gonna kick off before you even get halfway through

LET THE PICS SPEAK

2011-03-17

MY REALITY

2011-03-17
hahahaha så sant!

BOKEH

2011-03-17
Testat att fota bokeh idag, här har ni resultatet! :) Försökte mig även på heart-bokeh, men nää det funkade inte alls trots all google "hjälp". Dayyyuuum! Men men. Får ta det som det kommer :)

Kanske skriver mer senare, ni får ha det bra tills dess!

ÅH

2011-03-17
Jag vill också vara kär! ♥

MÅR SÅDÄR (INTE BAKIS)

2011-03-17
Vet inte om jag ska säga att festen var det bästa eller det sämsta som hänt under min födelsedag. Jag drack alldeles för fort utan att ha ätit något innan = blev snabbt illamående (okej efter typ 3-4h) och fick gå ut och andas frisk luft mer än att dansa av mig all energi på dansgolvet :( Hade på mig Rolling Stones tröjan (äkta, ingen "mode" tröja från H&M) och svarta tajta jeans + converse. ALDRIG mer tajta jeans på fest haha! Trodde ju inte att den skulle bli så jäkla lyckad (mycket folk som dansar och är sociala) så tänkte liksom casual men snyggt. Toppade med rött läppstift. Men seriöst. Nu taggar vi nästa fest! Hoppas det blir snart, för fest kommitten var awesome!

Hörs mer sen, nu ska jag försöka få i mig mat.
Kram

HAPPY BIRTHDAY....

2011-03-16

...TO ME!


Fyller år idag, wiiiiie!!! Eller inte. Ville verkligen inte vakna upp imorse, men trots det har dagen varit okej :) Men nu måste jag kila för att göra min i ordning till "festen". 

Kramis bananis!

VÅGAT

2011-03-16
Detta skulle jag vilja ha på mig på rugby festen ikväll, men eftersom jag är lite av en chicken så kommer jag inte dyka upp så här! Nepp, men snyggt är det! Har ingen idé alls på vad jag ska bära för kläder, har ni tips? Annars får jag väl improvisera som sääätan...

Kram till er!

TRÄNAR

2011-03-15
Denna låten ska jag svettas till på löpbandet när jag drar för att träna för typ första gången på två veckor. Haha, kommer bli så trött direkt. Lär väl känna igenom mig själv lite, värma upp med kanske 20min på löpbandet (eftersom jag inte tränat på så pass länge lär jag powerwalka fem-tio minuter först) och sedan löpa för fullt 10km/h de sista minutrarna! :D Om jag orkar alltså, haha. Brukar göra det förrut och åååh så härligt det är att sträcka ut trots att man är på ett rullande band!

Därefter lär jag gå upp till gymmet och jobba igenom armar, rygg, mage, lår, ja allt om jag hinner. Men fokusen hamnar nog på armar och rygg. Är ju redan "grundstark" i mage och lår, medan svetten rinner och musklerna darrar när man tar i extra på rygg och armar. Speciellt armar, holy asså. Orkar knappt alls haha.

Men nu ska jag svettas vidare!
Sov gott

LÄPPSTIFT

2011-03-15
Typ enda bilden som ger bilden rättvisa. Blev MYCKET bättre IRL, haha. Använde kreativiteten tillräckligt nog för att komma på idén att använda riktigt läppstift till läpparna. Blev så cooooolt!! Ni borde se den IRL för att förstå... haha.

Här är i alla fall en genomgående video, som ni ser hade jag inte ritat dit tårdroppen när jag filmade, haha damn;


MIN INSPIRATION

2011-03-15
Ja, en svart svan. Resultat får ni se om ca 1h!

ER HJÄLP

2011-03-15
Skulle behöva er hjälp, jag har nämligen sjukt tråkigt och vill veta era bästa tidsfördrivtips! Som jag alltså kan ta del av när jag har så tråkigt som jag har nu till exempel.. Vore fantastiskt, hehe.

Men ska väl ta och skissa lite tror jag, har inte gjort det på hela året så är nog lite ringrostig! Vi får se hur det går :D Om jag blir någorlunda nöjd (eller nöjd i över huvudtaget haha) så lägger jag upp bilden på bloggen! :)

Kramis

VÅRKÄNSLOR

2011-03-15
Asså haha! Min hund är för go ibland asså... Här visar han lite vårkänslor i alla fall, och smaskar i sig.. ja vad? HAHA

SÅÅÅ BRA!

2011-03-15
Lyssna och njut! Wiz my maaan.... Så bra.

RUGBY FEST

2011-03-15
Imorgon är det rugby fest för CIS och jag är så opepp man kan bli typ.. 70 pers ska komma, om det gör festen bra eller inte är ju en bra fråga. Långt dit är det också. Suckkkk att mina föräldrar inte innehavar en bil! Gör livet så jöbbigt och miljövänligt änte okäääj för lata ämma ibländ. MEN i alla fall, ska lösa det där på ett eller annat sätt.

Annars så chillar jag lite nu, solen skiner så är lite fotosugen men vill inte fota schjääääälv så har smsat Beckis. Hoppas hon pallar! Annars drar jag nog mig själv ut på en promenad, blåser som fan gör det men solen väger upp det, helt klart! Wiiieee

Ska fixa någon video sen också, kanske... Juste, bländar grejen ska jag visa bildexempel på! Kommer i nästa inlägg, be ready!

EN FRÅGA, ETT SVAR

2011-03-14

Fick frågan "Hur får du bakgrunden i så pass stor oskärpa jämfört med motivet som är i fokus?"

Svaret är simpelt, man ställer in en stor bländare (ex f/1,4) för att få bakgrunden i så "stor" oskärpa som möjligt. Det används oftast i porträtt, makrobilder etc. I landskapsbilder har man däremot en liten bländare (ex f/22) för att få så mycket av motivet i skärpa som möjligt.

Kan visa ikväll (eller imorgon) exempelbilder på dessa, men främst den bilden i ett av inläggen under har en stor bländare som inställning. :D

Kram på er, nu börjar min lektion!


REFLEXSKÄRM I NÖD

2011-03-14

När man har ont om tid och inte hittar sin reflexskärm kan man göra så här!

Är själv i skolan just nu, jobbar för fullt på retoriklektionen. Vid elva tiden blir det lunch och därefter matte/biologi. Har missat så satans mycket, en hel jädra vecka har gått bort för att jag varit sjuk. Det var hemskt. Jag är överlycklig att jag är frisk nu, men har liksom lite ångest över att ta igen allt jag missat. 

Efter skolan drar jag hem till Fille med Fanny för att ha filmkväll :D Vi har nämligen studiedag på tisdag så vi kan blippa igenom filmerna utan stress. Feeedt najs alltså. Hihih. Ska bli riktigt kul!

Ni får ha det bra tills vi ses igen!
Kramis

EN LITEN

2011-03-13
En liten bild så här på kvällskvisten. Tog den igår ute i trädgården. Tråkigt att solen inte tittar fram, tycker den ska börja lysa med sin närvaro istället för frånvaro! Ååh sommar... Längtar verkligen!

Kommer ett litet fototips på video senare :) Häärrrligt värre va. Haha. Men ska även skriva lite i det inlägget. Eller så lägger jag upp den imorrn.. Hmm... Ja så gör jag nog, haha.

Kram på er!

VIDEO FOR YOU

2011-03-13
Detta inlägg är tidinställt då jag är ATM ute och promenixar med Siggelur! Underbart och sjukligt roligt, behöver röra på mig också :D (har blivit helt trög av innesittandet när jag var sjuk) Så ni får jättegärna (stavade jätte med g nyss -.-) kommentera vad ni tycker om videon, om ni vill ha fler och andra synpunkter. Fabulous!
Blir ett inlägg senare också, nu måste jag kila och byta om och rasta voffsi innan! (irl med när inlägget skrevs, när ni läser detta är jag ju ute haha!)
Kram!

LOVELY DRESS

2011-03-13
Close up
Älskar denna djurmönstrade klänningen som jag skickade efter från H&M! Den är skön, snygg och kommer vara perfekt i sommar! Det är en långklänning och går lätt att matcha med ett brunt skärp, flätat eller ej, i midjan. Till det kan man ha utsläppt, flätat eller kanske en knut på bollen? Fantastiska variationer alltså!
Uppdaterar mer senare, har en video på g bland annat! :)

FEM SAKER...

2011-03-12
Ny kategori, men den kommer användas flitigt. Ich promisch. Eller nåt.
Denna natten kör vi på FEM SAKER som jag har svårt att prata om! Lets begin, tänkte vara lite spännande och börja med nummer fem. 

5. Mina tankar. Eller visst delar jag gärna med mig av vissa tankar, men de flesta håller jag för mig själv då jag tror/vet att ingen vill höra på mig, eller om de vill lyssna så är de inte intresserade. Ni vet, det går in i ett öra och ut ur ett annat...

4. Mina känslor. Säger alltid att det är bra, förutom när jag är sjuk. Här spelar ju i och för sig tankarna en roll, eftersom det är dels de som formar känslorna. Men också yttre faktorer. Det är jättesvårt.

3. Saker som gör mig ledsen. Kan absolut inte gråta offentligt, om det inte är en extremt sorlig film då. Men även då brukar jag hålla tillbaka tårarna. Jag är inte stark nog att gråta offentligt, visa att jag är sårbar. Istället håller jag allt inne tills det växer till ett berg som tillslut kraschar när jag är ensam hemma.

2. Droger. Främst alkohol. Det är en drog, vill ni vara missbrukare så varsågoda. Ert val, I accept that. Men förstår inte varför vissa inte kan ha kul utan alkohol på fest eller liknande. Plus att alkoholen har en väldigt negativ roll i mitt liv, började gråta nu av detta liksom.. JOBBIGT. Alltså är det skitsvårt att prata om också, börjar ju liksom gråta och bli väldigt emotionell hehe.

1. Mig själv.

I NEED YOUR LOVIN'

2011-03-11
Ben Harper – Sexual Healing
För er som inte har spotify, sök på youtube. Det är en låt värd att höras!

Bilderna är tagna av Rebecca Persson från en tidigare termin på "lille" Fille och jag! Så fin han är. Hoppas jag kan få flera bilder på oss denna terminen, om jag ska göra uppehåll sen dvs. Måste ha det då. Annars blir det svårt att klara det! Ååh fina Fille, ska tävla honom i april på dressyren (KM) om han håller sig frisk (och jag haha). Då ska vi allt bli godkända! Älsklingen <3

JAG LEVER!

2011-03-11
Den enda orsaken till det bristande bloggandet är att jag har varit sjuk, är det fortfarande i och för sig, och då menar jag verkligen sjuk. Har aldrig någonsin tidigare mått så pass dåligt som jag gjort under denna veckan, hosta, illamående (kräktes 10ggr en dag..), svaghet, frossa, ingen hungerkänsla och kallsvettningar. Verkligen HEMSKT! Trodde först det var vinterkräksjukan eftersom jag spydde tio gånger andra dagen (tisdags) och kunde absolut inte behålla någon näring eller vätska. Men eftersom jag inte tömt magsäcken fler dagar så känns det mindre troligt, plus att jag fortfarande är sjuk. Läskigt! Min mami hade en liknande sjukdom under lovet, men hon spydde aldrig. Kanske är den, fast jag har fått det där extra symptomet den dagen?

Aja. Imorgon ska ni få se fiiinfiiina grejor! Hihi. hihihihiiiiiii so happy. Uppdaterar kanske lite senare igen! Har saknat er massor.

*HOST*

2011-03-07
Tredje mars 2010! En hel del snö jämfört med nu va... Hehe

Hostar som attan, har läst alla sidor högt för mig själv och samtidigt gett växterna i köket lite koldioxid. Herregud, hostar som aldrig förr nu, hoppas det går över för vill träna ikväll!

Ska strax börja läsa rubrikerna för mig själv, och utan att titta efter i boken redovisa innehållet :) Kul! Hehe, får se hur det går dock. Har ni något pluggtips? Och vad har ni för favoritämne i skolan?

DYKER NER...

2011-03-07
...I pluggvärlden! Måste bannemig fixa provet imorrn, så nu gäller det hårdplugg på biologin! Ska kunna ca 40 sidor utantill, men har ju flera timmar på mig, så det känns långt ifrån omöjligt. Ska även läsa igenom genomgångarna vi haft, kul :)

Hehe, kanske känns skittråkigt enligt er, att plugga biologi hela dagen, men jag har turen att älska just ämnet biologi. Tycker det är grymt intressant och lärorikt, och ju mer jag lär mig desto mer inser jag att kemin behövs som gymnasiekurs på NV-programmet.. suck. Ska fixa kemin också! Grr.

Vi hörs förhoppningsvis senare, i en av mina pauser eller innan/efter träningen ikväll!

DAGENS FOTO

2011-03-06
Får bli dagens foto för hela föregående vecka faktiskt!
Varför? 
  • Saknar sommaren
  • Kan känna värmen genom bilden
  • Saknar friheten man känner under sommarlovet
Äsch, bilden beskriver ju mer än tusen ord!
Godnatt kram!

ÄNTLIGEN!

2011-03-06
Har äntligen, äntligen ääääntligen skrivit klart biologiuppgiften, och nu har jag även mailat in den. Skönt, nu ska jag bara fixa svenska sagan också och läsa på biologi provet, sen är jag fri! wiiieho, men nu blir det paus med filmen Hair tillsammans med min fina mami! :D
Förresten, gillar ni min nya, fräscha design? :) Kan fortfarande, som tur är, visa stora bilder vilket kommer vara en stooor fördel, vilket ni kommer få reda på varför i mitten på veckan som kommer... hihihi!! Är så sjukt överlycklig, haha. Och har blivit beroende av MVG-betyg... Bra ändå, men shit vad det tär på kroppen - psykiskt som fysiskt. Men oh så härligt att se det dära MVG-et i hörnet, eller höra det yttra sig från sin lärare... Ooooh...
Vi hörs möjligtvis senare!

BYTER DESIGN

2011-03-06
Håller på att byta design, var tålmodiga! Dax att bli rosa och lite söt tyckte jag... Får se hur länge det håller sig! :)

SKRIVKRAMP...

2011-03-06
Hatar, hatar HATAR att ha skrivkramp när man är försenad med en uppgift. Speciellt när man under hela tiden haft denna skrivkramp, vilket fick den att bli försenad osv osv... Skitjobbigt, men men. Ska bita i det sura äpplet nu och försöka få ner skiten på dokumentet! grrr....

Vi hörs senare!

BLACK SWAN & SIXTH SENSE

2011-03-05

Orelevant bild, men så vackert djur!

Filmkväll för hela slanten! Har precis sett Black Swan med mami, hon gillade den inte alls... Aja, nu ska vi strax slänga på Sjätte Sinnet som JAG aldrig har sett! Haha, min mami blev chockad över det! Men så är det ju ibland.. Kanske ska tvinga henne att se senaste Fast & Furious filmen? ;) Mjaa.. hon går inte riktigt ihop med bilar, pappa kanske? HEHE, var ju han som introducerade mig för dem! :D

Men vi hörs imorrn, kram till er alla!

IM SO HAPPY

2011-03-05
Är superdupergladis, berättar så småningom vad som har skett. Nu längtar vi till Barcelona!
Jag har alltid tyckt att rött läppstift bara passar på typ Kenza "människor", alltså de som är runt tjugo och kan bära upp det med stil. Unga tjejer ska inte använda det, liksom äldre kvinnor använder det i stor skala = kan bli tantvarning om man inte vet hur man ska bära upp det. Jag är rätt osäker i denna röda färgen, gör den gärna blek och tillför inte för mycket i detaljer utöver de röda läpparna. Egentligen är det enda som stoppar mig hittills, är just osäkerheten med vad jag ska ha för kläder till dem. Har ni något tips?

HAHAHA

2011-03-05
Alla som vet hur min pappa ser ut kan förstå detta skämtet:

Mamma: Tröjan är för liten, din mage syns ju..
Pappa: Magen ska synas, det är sexigt. Hänger ni inte med i modet?
Jag: HAHAHAHAHA
Min pappa är alltså "något" stor i kroppsformen, och att han bjuder på sig själv är så satans kul! XD

SATSA I TID, LIVET ÄR FÖR KORT FÖR ATT VÄNTA

2011-03-04
En skön låt påslagen: check!
Nu kör vi.


Som Annie sade till mig idag, "du är så dramatisk". Det är sant, för mig måste saker ske väldigt snabbt, annars är jag inte "nöjd". Gillar inte att vara kvar på samma sida i boken hur länge som helst, jag vill utvecklas framåt eller liksom gå vidare. Så som rubriken säger, jag satsar efter magkänslan - den har oftast rätt. Det är hjärnan som sätter stopp för en i de flesta fallen man inte går enligt magkänslan. Vilket är mestadels tråkigt. Så jag satsar, och om jag inser att jag satsat fel så går det ju att ändra. 
Till exempel, klippa lugg. Gör det! Passar du inte i det, ja då får du använda mössa oftare, har håret uppsatt på ett visst sätt tills det växer ut. That's life. Man lär sig av sina misstag!
Men sen finns det ju de tillfällena då man till exempel ska berätta för sin motpart att man har känslor för den. Man har inget att förlora, bara något att vinna. Får du veta att den andre känner samma sak, WOW! Awesome, go for it! Men det man oroar sig för är ju att denne inte ska känna samma sak, och därför tvekar många med att ta steget. Men om det skulle vara så, dina känslor kommer försvinna för denne så småningom eftersom det inte var menat att det skulle bli ni. Bit i det sura äpplet, livet går vidare direkt. Velar du lär det bli mer mot ett "inte samma feelings" eftersom då blir du förvirrande för motparten, och denne kanske går vidare. LEV LIVET. VÅGA SATSA. VÅGA LEVA. Men vänta inte för länge. I never do.

Kram

SEAN PAUL - Hold my Hand <3

2011-03-04
Lyssna på låten när ni ska sova. Känn igen er på texten. Eller vänd på det hela, som jag gör ibland. kram

FRIENDS

2011-03-03
En av mina närmsta vänner.

Ägnar ett kort inlägg åt mina fina vänner. De som alltid ställer upp, stöttar och ger de bästa råden man kan få. Och en bra grej är att man kan göra exakt samma saker tillbaka. Man kan lita på dem, man kan säga saker till dem som andra skulle tycka var skitkonstigt men som man tillsammans skrattar åt. Man kan vara sig själv till fullo, njuta av livet och utmana sina gränser! 

Jag älskar er, det ska ni veta! ♥

PLUGGILUSH

2011-03-03

Mobba mig inte för pennan.. Den är faktiskt fantastisk att arbeta med! Heuheu. Min mami jobbar där, om ni undrar hur fasiken jag fick tag på den. Annars; fysik ♥

Gissa vad jag gör? Utan att tjuvkika på rubriken eller bilden? Haha. Gör lite tal i fysiken då jag varit sjuk och missat, ska sedan övergå till biologi och svenska. Måste skriva en isländsk saga, liksom en biologi uppgift. Asså. Två satans veckor försenad med den sistnämnda. FUCK!! Men så går det när man har skrivkramp i ett av sina favoritämnen. Fy säger jag bara. Men men, ska bita i det sura äpplet och försöka fixa den. 

Anywho, lite bilder från idag. Var faktiskt helt osminkad (okej, hade fixat ögonbrynen) så WOW!! Eloge till lilla mig! Jiiipppiii jag lyckades overcome myself. Var skitskönt. Verkligen. Hehe. 

Bhn som skymtar fram får mig att tänka på Libresses bindförpackningar.. Haha, nasty! Men bara här alltså.. Hehe, varför skulle jag annars köpa den? hahaha.... okej, enda anledningen till att bhn syns så här pass är för att jag skulle kunna dra det skämtet... hahaa så dålig. hade mina "vita" converse också! :)

TISDAG (rubrikidétorka)

2011-03-02
Så här såg jag ut, med dragkedjor på bakfickerna på jeansen. Uråldriga från Carlings. Converse från Thai.
Och tydligen så här när jag drack ur min giganto te kopp från Indiska. Hade dock inte denna shirt på mig, utan en Dodgers sweater från Melba. Döljde side-cuten! Många påpekade det, kul :D Men utväxt + råkat ta för mycket på den = inte kul... heuheu.

Yeye, vilken fashion blogg jag har uppdaterat mig till. Är skittrött, kanske beror det på tiden steg upp imorse - tio i fem. Ja ni vet, är ju helt störd med träningen och var på gymmet i en timme från strax efter fem. Och eftersom mami hade glömt köpa kaffe, fick jag ta te. Nu är jag skittrött. Tror dock jag skrev MVG på spanska provet, kändes bra nämligen.. Hehe, gick ju SKIT på förra, hoppas jag får komplettera så jag kan plugga på det till dess? Stackars Marisa... Fick dock starkt MVG på retorik talet som jag inte övat på alls :D (vilket kändes under själva talet, var helt lost - kunde inte tänka! hate that.. och glömde visa hajslakt-bilder :((( DAMN!!)

Har anywho kommit igång med plugget, ikväll alt. imorgon SKA jag fixa den där sagan, liksom plugga biologi. Yeye. 

Adiós amigos, blbalbala *kan inte tänka*.. känns som om jag har benhinneinflammation i alla delar av kroppen så ska nog vila lite med träningen.. Om jag lyckas. hehe.

HJÄLP

2011-03-01
Hur skulle ni matcha denna klänningen? ALLA tips mottages tacksamt! :)
Klänningen är vit med bruna ränder, hehe. Skärpet är tillfälligt där, skulle annars använt ett annat brunt skärp om det var icke inomhus tillfälle :P

JAG ÄR MED OCH TÄVLAR!

2011-03-01

"Jag är med och tävlar hos Isabell i samarbete med Craving for Style om ett valfritt smycke till ett värde av 99:-. Alla kan vara med så var gärna med här du också!"



Nu håller jag alla mina tummar och stortår för att jag ska vinna! :D Wiiiie!

TRÖTTER

2011-03-01
me yesterday..

me today..

Är så grymt trött, har liksom gått och blivit sjuk, inte så konstigt kanske med tanke på att jag har spenderat hela lovet med sjuka människor. Så nu är jag lite småförkyld, kände att jag skulle ta ledigt idag och vila upp mig med tonvis av plugg. Så nu ska jag dyka ner i preteritumens värld!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus